E-reX 24: Funguje tento prípravok na erekciu, ejakuláciu a väčší penis? Vyskúšal som za vás

E-reX 24 skusenosti, davkovanie, cena a recenzia

Viete, ktorý americký prípravok na podporu erekcie je celosvetovo najpredávanejší? E-reX 24. Áno, presne toto tvrdí výrobca v reklame, ktorá doslova zaplavila náš internet. Okrem toho sa v nej môžete dočítať o rýchlych a pozitívnych výsledkoch a zaručenej dlhotrvajúcej úspešnosti. Nedalo mi to a rozhodol som sa pozrieť na produkt bližšie.

V prvom rade treba povedať, že ide o voľne dostupné tabletky bez predpisu, čo je pozitívny znak zvýrazňujúci širšiu dostupnosť. Podľa platnej legislatívy je E-reX 24 registrovaný ako doplnok výživy pre podporu erekcie, čo so sebou prináša výhody aj nevýhody.

Zloženie piluliek je 100 % prírodné, vďaka čomu sa nemusí báť vedľajších účinkov typických pre klasické lieky na predpis. Na druhú stranu, u viacerých mužov vyvstáva otázka, či možno od tabletiek E-reX 24 očakávať naozaj uspokojivé výsledky. Táto recenzia vám na to odpovie.

Doba testovania produktu60 dní
Kedy sa dostavili prvé účinky1 - 2 týždne
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zväčšenie penisudo 1 cm počas dlhodobého užívania
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 48 hodín
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena + Zľavový kupón29,99 € [kupón na 5 %: tn67a]
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

E-reX 24 Výrobca a pôvod Za tabletkami stojí americký výrobca laboratórium Biolab. U nás sa predáva európska alternatíva, ktorá je distribuovaná belgickou spoločnosťou Biolab SA. Tá sa úzko špecializuje na prípravky prírodného charakteru a na „starom kontinente“ patrí medzi prvé spoločnosti, ktoré hľadali prírodné riešenia problémov s erekciou.

Na Slovensku zastupuje spoločnosť Biolab SA výhradný distribútor World CZ, ktorý je jediným oficiálnym distribútorom u nás. Prípravok neobsahuje žiadne konzervanty ani chemické farbivá a preto je z hľadiska užívania vhodný pre naozaj takmer každého muža. Nemusíte sa báť alergických reakcií a ani nežiaducich účinkov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

E-reX 24 Zloženie a účinné látky Ako som spomenul už vyššie, E-reX 24 si zakladá na tom, že je 100 % prírodným produktom. Podľa mňa je to dobrá cesta, pričom úspešnosť či neúspešnosť tabletiek takéhoto charakteru vždy závisí najmä od ich zloženia. V tomto ohľade ma prípravok pozitívne prekvapil, nakoľko sa od väčšiny svojej konkurencie značne odlišuje.

EreX24 zlozenie

V čom? V tom, že v ňom nájdete nasledovné účinné látky:

Yerba maté: E-reX 24 je výnimočný svojim zložením a to najmä vďaka tejto rastline. Yerba maté je totiž mimoriadne vzácny druh, ktorý sa takmer už na našej planéte nenachádza a viac ako o rastlinu ide o strom. Odborne sa nazýva Cesmína paraguajská a to podľa miesta výskytu, hoci sa vyskytuje prakticky v celom pásme medzi Brazíliou a Paraguajom.

Yerba maté - Cezmína paraguajská Čím je Yerba maté výnimočný? Dvoma látkami zvanými teobromín a teofylín. Kombinácia týchto látok má totiž veľmi pozitívne účinky na stoporenie a to preto, že dokáže potlačiť proces zvaný fosfodiesteráza. Tento proces vyvoláva ochabnutie svalov penisu, takže jeho potlačením príde naopak k posilneniu stoporenia a teda aj k lepšej erekcii.

Zaujímavosťou je, že účinky Yerba maté poznali už indiáni, ktorí žuvali najmä listy a stonky rastliny pre povzbudzujúce účinky na erekciu. Okrem toho sa z neho robil aj odvar, no dnes je populárnejšia už sušená forma. Práve tá je dôležitou súčasťou tabliet E-reX 24.

Muira Puama: Druhá dôležitá účinná látka nachádzajúca sa v tabletkách pochádza z rastliny zvanej Muira Puama. Aj v tomto prípade ide o rastlinu pochádzajúcu z územia Južnej Ameriky, konkrétne o krík nachádzajúci sa priamo v amazonských pralesoch Brazílie. Krík je výnimočný tým, že sa vyskytuje len v regióne Mato Grosso a poznali ho rovnako už indiáni pred niekoľkými storočiami dozadu.Muira Puama

Okrem toho je možné nájsť zmienku o ňom aj v britských, francúzskych a ďalších svetových liekopisných záznamoch. Viaceré francúzske štúdie dokonca publikovali záznamy o tom, že testované účinky na mužoch potvrdili dôležitosť rastliny pre mužskú potenciu. Najväčšiu zásluhu na tom má látka zvaná muirapuamín, ktorá je súčasťou rastliny.

Tak trocha zlou správou je, že kôra, ktorá sa využíva na účely posilnenia mužskej potencie, sa dá získať z rastliny jedine olúpaním, čo však spôsobuje úhyn kríka. Našťastie, za určitých okolností je možné vypestovať nové rastliny a tým je zabezpečená udržateľnosť biotopu.

Zinok: Zinok je minerál dôležitý pre metabolizmus kyselín, zásad, sacharidov, makro živín a iných dôležitých prvkov. Okrem toho pomáha syntetizovať bielkoviny a udržuje optimálny stav kostí, nechtov, vlasov, pokožky a tiež imunitného systému. Z hľadiska mužských problémov je zinok dôležitý pre udržanie ideálnej hladiny testosterónu v tele, čo zvyšuje libido a teda aj chuť na sex.

Ďalšie látky: Okrem vyššie zmienených troch najdôležitejších látok sa nachádzajú v každej tabletke mikrokryštalická celulóza, fosforečnan vápenatý; maltodextrín, stearan horečnatý, hydroxypropyl metyl celulóza, oxid zinočnatý, oxid kremičitý, oxid titaničitý, guma guar, hydroxypropyl celulóza, kyselina stearová a patentná modrá V. Vo väčšine prípadov ide o doplnkové látky vo forme plnidla, emulgátoru alebo zvlhčujúcej látky.

Prípravok obsahuje vyššie zmienené látky v nasledovných koncentráciách:

Látka:Množstvo:Účinok:
Yerba Maté 300 mgPodpora stoporenia
Muira Puama300 mgLepšia potencia
Zinok12,5 mgZvýšenie libida a chuti na sex

NUTRIČNÉ HODNOTY

V jednej tabletke je celkovo 5 kalórií, čo zodpovedá 21 kJ. Z hľadiska tukov, sacharidov a bielkovín sú v každej tabletke 0,41 gramov sacharidov, 0,22 gramov bielkovín a 0,27 gramov tukov.

Dávkovanie a užívanie

E-reX 24 Dávkovanie a užívanie Základom úspešného užívania E-reX-u 24 je dlhodobé a pravidelné dávkovanie. Na rozdiel od konkurenčných prípravkoch sa teda netreba spoliehať na to, že vám jednoducho bude stačiť dať si zopár tabliet pred pohlavným stykom a problém sa definitívne vyrieši.

  • E-reX 24 sa užíva na úvod v množstve 1 tablety denne, ideálne ráno pred raňajkami
  • Maximálna denná dávka sú 2 tablety a výrobca odporúča druhú tabletku 60 minút pred plánovaným stykom

Ak máte v pláne užívať E-reX 24 dlhodobejšie, je možné neskôr zmierniť dávkovanie a to na 1 tabletku za 3 dni, neskoršie na 1 tabletku za 4 dni. Takáto úprava dávkovania by mala byť podľa výrobcu dostatočná pre udržanie správnej hladiny účinných látok v tele a pre podporu optimálneho množstva testosterónu pre lepšiu potenciu.

Účinky

Účinky E-reX 24 E-reX 24 sľubuje mužom tri dôležité účinky a to podporu erekcie, intenzívnejšiu ejakuláciu a zväčšenie penisu. Na jednu tabletku, ktorú je možné navyše dostať aj bez lekárskeho predpisu, sa to zdá až príliš.

Poďme si teda rozobrať tieto účinky detailnejšie:

Silnejšia erekcia

Vďaka tomu, že E-reX 24 je založený najmä na látkach podporujúcich libido, je účinnosť tohto účinku veľmi otázna. Jedna vec je považovať tento prípravok za zaujímavý „prírodný doping“ z hľadiska zvýšenia testosterónu. Druhá vec ale je, či je možné len na základe toho dosiahnuť lepšiu a silnejšiu erekciu. U mňa nebol výsledok až taký výrazný, ako by som čakal.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Dlhotrvajúcejšia erekcia

Jednou z vecí, ktoré môžem potvrdiť o tabletkách E-reX 24 je, že erekcia bola naozaj o niečo dlhšia, ako tomu bolo predtým. Môže za to najmä vyššia sexuálna „nadržanosť“ spôsobená práve zlepšením hladiny testosterónu. Vďačiť za to možno tiež prírodným látkam oslabujúcim ochabnutie svaloviny pohlavného údu, ktoré u konkurenčných prípravkoch naozaj nenájdete.

Ejakulácia

Je možné, aby sa dosiahla pomocou E-reX 24 lepšia ejakulácia? Odpoveď je: áno aj nie. Veľmi veľa závisí od toho, či ste mali s ejakuláciou problém v minulosti, alebo nie. Ak áno, dôležité ešte je, či bola na príčine nízka hladina testosterónu. Pokiaľ áno, je možné, že vám tabletky pomôžu. Ako však vidíte, je tu príliš veľa „ale“.

Zväčšenie penisu

Predĺženie a zväčšenie penisu je jeden z najviac kontroverzných sľubov, aké môže dať akýkoľvek výrobca podporných tabliet. Treba sa tak postaviť aj k tabletkám E-reX 24, pretože ak očakávate radikálne zväčšenie, to nie je takýmto spôsobom možné. Na druhú stranu, viacero mužov potvrdzuje, že penis bol naozaj o niečo hrubší a väčší, minimálne opticky.

AJ U MUŽOV NAD 50 ROKOV

Výrobca tabliet E-reX 24 uvádza, že tieto účinky platia nielen u mužov v strednom veku, ale aj u tých starších. Niečo pravdy na tom byť môže, pretože práve pokles testosterónu je za mnohými sexuálnymi problémami seniorov. V tomto ohľade môže E-reX 24 byť riešením.

Nežiaduce účinky

E-reX 24 Nežiaduce účinky Ak sa bojíte nejakých vedľajších a negatívnych účinkov, upokojím vás. Ja osobne som pri E-reX-e 24 žiadne nezaznamenal a aj výrobca sám tvrdí, že užívanie tabliet nie je spojené so žiadnym zdravotným rizikom. Absencia takýchto účinkov je dôsledkom čisto prírodného charakteru tabliet.

Samozrejme, môže sa stať, že u niektorých mužov môže prísť na úvod ku krátkodobým problémom s trávením. Je to však veľmi ojedinelý stav, ktorý nie je vôbec rizikový. Jediným problémom by bolo, ak by ste mali alergické reakcie na niektorú zo zložiek E-reX-u 24, čo potom treba konzultovať s lekárom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Balenie a cena

E-reX 24 Balenie a cena Čo sa týka tabliet, E-reX 24 sa vyrába ako jeden typ prípravku, ale vo viacerých baleniach. Tie sa odlišujú počtom tabliet a teda aj dobou, na ktorú sú určené. K dispozícii sú tablety určené na kúru na 30 dní, na 60 dňovú kúru a aj na kúru o dĺžke 90 dní. Označenie balení je E-reX 24, E-reX 24 Forte a E-reX 24 Extra Forte.

Tu je ich porovnanie:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
E-reX 244529,99 €0,66 €-Chcem skúsiť
E-reX 24 Forte7547,98 €0,63 €12,00 €Chcem skúsiť
E-reX 24 Extra Forte10562,98 €0,59 €26,99 € ✅Chcem skúsiť

Odporúčam: cenovo najvýhodnejšie balenie je E-reX 24 Extra Forte

Rád by som však dal do pozornosti jednu dôležitú vec a to dávkovanie. Ako som spomínal už vyššie, pri dlhodobom a pravidelnom užívaní je možné prejsť na spôsob dávkovania 1 tabletka na 3 až 4 dni. To znamená, že balenie 90 tabliet nemusí vydržať len 90 dní, ale aj podstatne dlhšie. Dávkovanie by som však volil individuálne podľa toho, aké výsledky by som po prvých dňoch či týždňoch videl.

BEZPLATNÁ SKÚŠKA

Výrobca E-reX 24 tabliet ponúka program Skúška zdarma. V rámci programu je možné vyskúšať tabletky a v prípade, ak do mesiaca od ich prevzatia nebudete s účinkami spokojní, môžete ich vrátiť. To sa týka aj čiastočne vypotrebovaného prípravku! Toto je absolútne bezkonkurenčná ponuka na celom našom trhu.

Kde kúpiť

E-reX 24 Kde kúpiť Ak chcete vedieť, kde sa dajú tabletky kúpiť, samotný oficiálny distribútor pre Slovenskú republiku sa vyjadril veľmi jasne: výhradné právo na distribúciu si ponechá a využije možnosť využitia vlastnej distribučnej siete na dodanie E-reX-u 24 k zákazníkom. V lekárni si tak tento prípravok nezakúpite.

Na druhú stranu, aj vďaka tomu je možné objednať si tabletky za naozaj neuveriteľné ceny. Veď najmenšie balenie s obsahom až 45 tabliet stojí toľko isto, čo viaceré konkurenčné produkty s polovičným obsahom. Je to aj vďaka aktuálne akcii, keďže výrobca ponúka toto balenie vo forme 30 tabliet a 15 k tomu zadarmo.

Odporúčam teda využiť priamo oficiálny distribučný kanál a to priamo webovú stránku www.erex24.sk. Pri objednávke prostredníctvom tejto webstránky máte istotu, že si objednávate skutočne originálny prípravok a za najlepších možných finančných podmienok.

INTÍMNY GEL

Okrem balenia zloženého čisto len z tabliet je možné E-reX 24 objednať aj v kombinácii tabliet a špeciálneho intímneho gélu. Ide o lubrikačný gél navrhnutý svojim zložením a aplikáciou pre ešte intenzívnejší sexuálny zážitok tak pre muža, ako aj pre jeho partnerku.

Typ balenia:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
E-reX 24 intímny gel 50ml18,95 €Chcem skúsiť
E-reX 24 intímny gel 100ml29,95 €7,95 €Chcem skúsiť
E-reX 24 intímny gel 150ml39,75 €17,10 €Chcem skúsiť
E-reX 24 + intímny gel 50ml38,65 €10,29 €Chcem skúsiť
E-reX 24 Forte + intímny gel 50ml58,95 €19,98 €Chcem skúsiť
E-reX 24 Extra Forte + intímny gel 50ml73,98 €34,94 €Chcem skúsiť

 

Online objednávka, doprava a doručenie

E-reX 24 Online objednávka, doprava a doručenie Ak by ste sa báli, že online objednanie cez internetovú stránku distribútora bude zdĺhavý pocit, môžem vás ubezpečiť, že je to presne naopak. Moja vlastná skúsenosť je veľmi dobrá a celý proces pozostáva z týchto 4 jednoduchých krokov:

  • Vyberiete si balenie podľa veľkosti a podľa toho, či chcete aj intímny gél
  • Zadáte údaje dodacie údaje a vyberiete si spôsob dopravy
  • Po výbere spôsobu dopravy zvolíte, ako chcete za objednávku zaplatiť
  • Skontrolujete všetky údaje a tlačítkom Dokončiť objednávku proces dokončíte

Ako vidíte sami, je to veľmi jednoduché. Výber konkrétneho balenia je veľmi prehľadný a rýchly, na webstránke sa v online objednávke podľa mňa zorientuje aj úplný laik. Čo sa týka spôsobu dopravy, k dispozícii je Slovenská pošta alebo Kuriér GLS a oboje stojí zhodne 3 €.

Po výbere spôsobu dopravy je treba ešte zvoliť platbu. Ak využijete službu Paypal pre online platenie, je to najrýchlejšia a najlacnejšia voľba. Neplatí sa totiž nič navyše a platba prebehne prakticky okamžite. Pri platbe na dobierku je prirážka 1 €. Dodanie je do 48 hodín, väčšinou môžete mať balíček s tabletkami E-reX 24 doma už na druhý deň po objednaní.

Najčastejšie otázky

E-reX 24 Najčastejšie otázky Dosť bolo nateraz všeobecných informácií, prejdime ku konkrétnym detailom. Keďže mojim cieľom je dokonale opísať fungovanie tabliet, navštívil som viaceré internetové diskusie a fóra s cieľom zistiť, čo ešte ľudí o E-reX-e 24 zaujíma. Výsledkom sú nasledujúce otázky, na ktoré som sa snažil nájsť čo najlepšiu odpoveď:

Je doručenie diskrétne?

Áno, v tomto ohľade môžete byť absolútne bez obáv. Zásielka svojim výzorom a veľkosťou nijako nepúta pozornosť a nie je ani navonok označená žiadnou reklamou. Doručenie je tiež diskrétne a máte možnosť zvoliť si pri výbere dopravy aj doručenie kuriérom priamo do vlastných rúk, takže sa nikto nedozvie, že ste si niečo objednali.

Je možné pri dlhodobom dávkovaní získať nejakú zľavu?

Áno, ak by ste boli s tabletkami spokojní, je možné v prípade dlhodobé a pravidelného odberu dosiahnuť priamo u oficiálneho distribútora zľavu. Maximálna výška trvalej zľavy pri pravidelnom nákupe je 25 %. Netreba tiež zabúdať, že pri dlhodobom užívaní stačí dávkovanie znížiť, samozrejme na základe individuálnych výsledkov.

Kedy začne prípravok fungovať?

Odpoveď na túto otázku nie je jednoduchá a rovnaká pre každého muža. Veľmi veľa závisí od miery problémov, ktoré máte, ale aj od vášho životného štýlu. Nástup účinku je spojený najmä so zvýšením hladiny testosterónu a tu je dôležité aj to, aká bola začiatočná hladina. Po 5 až 7 dňoch by však už mali byť viditeľné prvé výsledky.

Je možné konzumovať alkohol naraz s tabletkami?

V tomto prípade je odpoveď podobná, ako aj pri iných tabletkách prírodného charakteru, ktoré sú klasifikované ako výživové doplnky: nie, alkohol a E-reX 24 nejdú dokopy. Ak by to bolo výnimočne a v minimálnej dávke, nemyslím si, že by to malo fatálne dôsledky. Ide však o to, aby alkohol neovplyvnil účinnosť samotných tabliet a to by som to neriskoval.

Je efekt po užití balenia E-reX 24 trvalý?

Bohužiaľ, nie. Ukazujú to tak skúsenosti viacerých mužov, ktorí E-reX 24 užívali, ako aj moje. Ja sám som sa musel k tabletkám vrátiť po zhruba mesačnej prestávke. Dlhodobé užívanie je teda nevyhnutné a žiaduce. Problémy s erekciou skrátka nezmiznú čarovným mávnutím prútika, treba ich riešiť komplexne.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

E-reX 24 Skúsenosti Ako som naznačil už vyššie, kto si začne na internete hľadať skúsenosti iných mužov, narazí na pomerne veľa referencií. Niektoré sú viditeľne zaujaté a mám dokonca podozrenie, že ide skôr o účelové recenzie od konkurentov, ktorí chcú prípravok potopiť. Rovnako tak by som si dal ale pozor aj na tie, ktoré tieto tabletky vychvaľujú do nebies.

Väčšina reálnych komentárov a skúseností je prevažne pozitívna, no je vidno, že muži čakajú od E-reX-u 24 o niečo väčší účinok. Ja sám môžem tieto tabletky hodnotiť na základe vlastných skúseností a povedal by som, že pravda je niekde tak uprostred. To znamená, že produkt má svoje účinky, ale tie nie sú zázračne.

Treba totiž hneď povedať, že sa jedná o prírodný prostriedok bez chemických účinných látok, ktorý nie je ani na lekársky predpis. Nečakajte teda nič podobné, ako nastane u Viagry, že po jednej pilulke prichádza okamžitá erekcia a vy sa stanete sexuálnym predátorom na najbližších 24 hodín. Ak očakávate niečo takéto, budete sklamaní.

Vlastná skúsenosť

E-reX 24 Vlastná skúsenosť Myslím si však, že podobne prehnané očakávania ani nemáte. To sa snažím vlastne zdôrazniť v celej recenzii a nielen v tejto. Pri E-reX 24 musím dať palec nahor za vplyv na zvýšení sexuálnej stimulácie a aj na dlhšom udržaní erekcie. Zväčšenie penisu u mňa ale nenastalo, rovnako tak sa nekonal žiaden zázrak s okamžitým nástupom stoporenia.

Ako plus by som ale videl spôsob dávkovania a možnosť dlhodobého užívania. Pokiaľ som totiž už bral pilulky dlhšiu dobu, videl som, že mám akoby viac sexuálnej energie a oveľa viac chuti nielen na sex, ale celkovo do života. To je pozitívne a myslím, že takýto účinok sa dostaví u väčšiny mužov.

Veľké plus má u mňa distribútor za rýchle dodanie a celkovo spôsob objednávky. Všetko je rýchle, jednoduché, pohodlné a maximálne diskrétne. V tomto ohľade by si možno mohli viacerí konkurenti zobrať príklad.

INDIVIDUÁLNE ÚČINKY

Rád by som do pozornosti dal ešte jeden fakt a to, že účinky nielen E-reX-u24, ale vlastne všetkých takýchto tabliet sú značne individuálne. U niekoho to skrátka zaberie viac, u niekoho iného menej. Jedinou istotou je Viagra, ale tú nezoženiete bez predpisu a za takúto cenu.

Výsledok vlastného testovania

E-reX 24 Výsledok vlastného testovania Sám som mal tú možnosť otestovať veľké množstvo rôznych prípravkov určených nielen na erekciu, ale aj s inými účinkami. Nie som zástanca prehnane kritických hodnotení, rovnako tak ani nerád chválim až do nebies. Moje nasledovné hodnotenie vychádza zo skúseností a dlhodobého testovania.

  • E-reX 24 odo mňa dostane známku 2, lepšie to bohužiaľ nemôže byť

A to musím ešte povedať, že mohol by som byť aj prísnejší, ak by som zobral výrobcu doslova za každé jedno slovo, ktoré použil. Viem však, že má aj veľa pozitív a práve preto nechcem tieto jeho pozitíva znehodnotiť príliš prísnym pohľadom.

Viem si ale predstaviť, že napríklad podpora pevnejšej a lepšej erekcie by mohla byť účinnejšia, najmä, ak by sa použili v zložení niektoré ďalšie látky. Čo sa týka vplyvu na libido a dlhšiu erekciu, tam je to na dobrej úrovni, avšak inde je to už slabšie.

Zhodnotenie

E-reX 24 Zhodnotenie Na záver by som chcel teda povedať dve veci. Prvá je, že áno, produkt skutočne pomôže tým mužom, ktorých problémy sa začali práve vplyvom nízkej hladiny testosterónu a v tejto oblasti je možné očakávať zlepšenie, najmä pri dlhodobejšom užívaní tabliet aj niekoľko mesiacov.

Druhou vecou ale je, že tento prípravok deklaruje aj tie účinky, o ktorých 100 % fungovaní som sa na vlastnej koži nepresvedčil. Ide najmä o zväčšenie penisu a silnejšiu erekciu s rýchlejším nástupom. Nevylučujem však, že u vás to môže byť lepšie.

E-reX 24 by som odporúčal skúsiť najmä preto, že:

  • obsahuje veľmi zaujímavé prírodné látky, ktoré u konkurencii nenájdete
  • môžete ho zakúpiť bez lekárskeho receptu
  • je možné užívať ho dlhodobo a ušetriť na nižšom dávkovaní
  • cena je viac než priaznivá a k účinkom tabliet až prehnane nízka

Tabletky: cenovo najvýhodnejšie balenie je E-reX 24 Extra Forte kde ušetríte 26,99 €

Tabletky + intímny gel: cenovo najvýhodnejšie určite vychádza balenie s intímnym gelom E-reX 24 Extra Forte + intímny gel 50ml kde ušetríte až 34,94 EUR !!

Navyše, výrobca poskytuje záruku, že ak by ste do 30 dní od zakúpenia prípravku neboli spokojní s jeho účinnosťou, môžete aj začaté balenie vrátiť a peniaze vám budú poslané naspäť. O tom, či to naozaj funguje, som sa však ja sám nepresvedčil, nakoľko som tabletkám dal dlhší čas. Vyplatilo sa.

Na záver jedna dobrá rada: ak budete s prvým balením spokojný a účinky budú pre vás konkrétne dostatočné a pozitívne, skúste si objednať na ďalší raz najväčšie balenie. Ušetríte a ja osobne si myslím, že je to najlepšia alternatíva!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.70

109 Hodnotení