Menoxin: Recenzia na tabletky pre ženy počas menopauzy. Naozaj sa oplatia?

Pre komfort pri menopauze, takýmto heslom je prezentovaný prípravok zvaný Menoxin. V tomto prípade sa jedná o značku, ktorá patrí podľa skúseností žien medzi to lepšie, čo sa na našom trhu nachádza a preto som sa rozhodol pozrieť na tabletky trocha bližšie. V mnohom sa totiž podobajú na tie najlepšie prípravky v tejto kategórii.

Základom Menoxinu je kombinácia viacerých rastlinných zložiek pôsobiacich na hormonálnu sústavu, ktorá dostáva počas klimaktéria najviac zabrať. Práve na týchto účinných látkach je postavený prípravok, ktorý si kladie za cieľ zmierniť tie najviac negatívne symptómy prechodu, najmä návaly tepla, potenie a nedostatok vitality.

Menoxin je na trhu dostupný ako voľne predajný výživový doplnok vo forme tabliet s jednoduchým dávkovaním, čo je veľká výhoda. Sú však účinky produktu naozaj také, ako hlási výrobca? Presvedčte sa sami!

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinkydo 2 týždňov
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie priebehu menopauzy
Zvýšenie vitality
Hormonálna rovnováha
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 1-2 dní
AlternatívaMenox45, Feminox
Cena12,99 €
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Menoxin: Výrobca a pôvod Menoxin patrí do produktového portfólia známej spoločnosti Advance nutraceutics. Táto spoločnosť ponúka prémiové výživové doplnky, ktoré sú známe najmä zaujímavým zložením z pohľadu rastlinných účinných látok. Obsahujú totiž vysoko koncentrované extrakty z certifikovaných surovín s kvalitným pôvodom.

Na rozdiel od mnohých konkurenčných prípravkov, kde je účinných látok menej a naopak tých plniacich či doplnkových viac, pri Menoxine a ostatných produktoch tejto značky to neplatí. Výroba spĺňa štandardy HACCP a prípravok je schválený pre predaj zo strany Úradu verejného zdravotníctva SR. Z tohto pohľadu je pôvod mimoriadne transparentný.

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Zloženie a účinné látky

Menoxin: Zloženie a účinné látky Základom Menoxinu je kombinácia 7 prírodných látok, ktorých spoločné pôsobenie by malo vplývať priamo na hormonálny systém a na hormonálnu rovnováhu. V tejto kategórii nejde teda o nič extrémne unikátne, hoci samotná kombinácia je nepochybne zaujímavá. Dôležité ale je nielen to, aký je obsah prípravku, ale aj to, ako sa to prejaví v praxi.

Tu sú rastliny, ktorých účinné látky sa v tabletkách nachádzajú:

Sója fazuľová: Mimoriadne bohatým zdrojom fytoestrogénov, konkrétne izoflavónov, je sója a extrakt z nej tvorí základ prípravku. Sójové bôby sú vďaka vysokému obsahu bielkovín považované za plnohodnotnú náhradu živočíšnych bielkovín. Ak hľadáte prírodný prostriedok na podporu hormonálnej hladiny, sója je ideálna a preto sa nachádza v tabletkách Menoxin.

Ďatelina lúčna: Extrakt z Ďateliny lúčnej sa v Menoxine nachádza najmä z dôvodu, že táto na prvý pohľad obyčajná rastlina je skvelým zdrojom flavónov a rastlinných estrogénov, konkrétne izoflavonoidov. Pomáha najmä na negatívne príznaky spojené s klimaktériom, predovšetkým na návaly tepla, nadmerné potenie a proti depresiám.

Ľan siaty: Táto rastlina je veľmi široko využívaná nielen ako potrava či liečivá rastlina, ale napríklad aj na výrobu plátna. Rastlina pomáha napríklad na zlepšenie fungovania tráviacej sústavy, pomáha aj pri zápaloch močových ciest. Okrem toho semená rastliny obsahujú lignany, ktoré patria medzi fytoestrogény vplývajúce na hormonálnu hladinu.

Šalvia lekárska: Túto liečivú bylinku známu už od staroveku asi netreba príliš predstavovať, nakoľko má univerzálne liečivé vlastnosti. Zaujímavosťou však je, že Šalvia pomáha aj na negatívne prejavy menopauzy, najmä na nadmerné potenie. U žien sa rastlina využíva napríklad aj pri problémoch s nepravidelnou menštruáciou a nadmernej tvorbe mlieka.

Včelia materská kašička: Materská kašička je špecifický produkt vyrábaný včelami, ktorý je mimoriadne bohatý na bielkoviny a niektoré biologicky aktívne látky. Táto látka sa používa najmä v kozmetike, ale v Menoxine má svoje uplatnenie ako stimulátor imunity, vitality a pre účinky na nervový systém. Pomáha tiež ženám obnoviť tvorbu materského mlieka.

Ploštičník strapcovitý: Z hľadiska objemu má najmenšie zastúpenie v tabletkách táto divo rastúca bylina, no v istom množstve je tu prítomná. Ploštičník je pôvodom zo Severnej Ameriky a možno ho nájsť aj v iných tabletkách. Rastlina je bohatým zdrojom fytoestrogénov, pomáha aj na nepravidelnú menštruáciu a zmierňuje bolesti v prsníkoch.

Kyselina pantoténová: Túto látku možno skôr poznáte pod označením vitamín B5. Tento vitamín je dôležitý pre syntézu a proces metabolizmu steroidných hormónov a vitamínu D, no to nie je jediný dôvod, prečo sa nachádza v Menoxine. Tým je priaznivý vplyv na mentálnu činnosť, zníženie únavy a vyčerpania a podpora celkovej psychickej vitality.

Extrakty a výťažky z vyššie spomínaných bylín a rastlín sú v tabletkách v tomto množstve:

Látka:Množstvo:
Ďatelina lúčna – extrakt (izoflavóny 8 %)150 mg
Sója fazuľová – extrakt (izoflavóny 40 %)100 mg
Ľan siaty – extrakt (lignany 20 %)100 mg
Šalvia lekárska – extrakt 10 : 1 (zodpovedá 300 mg šalvie)30 mg
Včelia materská kašička25 mg
Ploštičník strapcovitý – extrakt1 mg
Kyselina pantoténová3 mg

VYSOKÝ OBSAH FYTOESTROGÉNOV

Mnoho z rastlín, ktoré sú zdrojom dominantných účinných látok, je veľmi bohatým zdrojom izoflavónov alebo lignanov, čo sú látky zaradené medzi fytoestrogény. Práve vďaka vysokému obsahu týchto špecifických rastlinných estrogénov môže Menoxin pôsobiť na menopauzu a jej negatívne príznaky.

Dávkovanie a užívanie

Menoxin: Dávkovanie a užívanie Prípravok Menoxin je aj podľa tvrdení výrobcu vhodný na dlhodobé používanie, pretože len tak sa môžu jeho účinky v praxi naplno prejaviť. Vďaka pomerne zaujímavému a kvalitnému obsahu extraktov z rastlín našťastie nie je dávkovanie potrebné v nejakej extrémne častej miere, no pravidelnosť je základom správneho užívania.

  • 1 dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka sú 2 tabletky
  • Dávkovanie môže byť flexibilné, užívať môžete 1 až 2 tabletky denne, každú jednu treba zapiť dostatočným množstvom vody

Ak sa rozhodnete pre užívanie 1 tabletky denne, môžete tak robiť pred raňajkami, v prípade dávkovania 2 tabliet je najlepšie rozdeliť si ich systémom ráno – večer. Určite však neprekračujte maximálnu dennú dávku, účinnosť prípravku samotného to nezvýši. Menoxin tiež nekombinujte s inými podobnými prípravkami.

Účinky

Menoxin: Účinky Menoxin je prípravok špecificky zameraný a zacielený na ženy, ktoré chcú zmierniť niektoré negatívne symptómy spojené s klimaktériom. Ako veľké plus však vidím, že tabletky majú schopnosť pomôcť aj ženám napríklad s nepravidelnou menštruáciou, hoci nie sú pochopiteľne všemocné.

Tu sú najviac viditeľné účinky Menoxinu u žien:

Komfort pri menopauze

Prvým a najdôležitejším účinkom je zvýšenie komfortu počas menopauzy, čo tabletky dosahujú zjemnením niektorých jej vplyvov. Vďaka kombinácie účinných látok z rastlín pôsobiacich na hormonálnu hladinu tak môže prísť najmä k obmedzeniu nadmerného potenia a návalom tepla, čo sú symptómy najviac trápiace ženy počas prechodu.

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Zníženie únavy a vyčerpania

Druhým dôležitým vplyvom, najmä vďaka niektorým rastlinným extraktom, je aj pôsobenie proti únave a nadmernému vyčerpaniu. Ak sa cítite akoby bez energie a hľadáte niečo, čo by vám mohlo pomôcť, Menoxin môže byť riešením. V tomto ohľade síce jeho účinky kolíšu a niektoré ženy ich príliš nespozorovali, ale väčšina je s nimi spokojná.

Priaznivé pôsobenie na mentálnu vitalitu

Ďalšou oblasťou účinkov Menoxinu je pôsobenie na mentálny stav a duševnú vitalitu. To je dosiahnuté nielen vďaka Kyseline pantoténovej, ale aj vďaka iným rastlinným zložkám, pričom vplyv spočíva najmä v zlepšení fungovania nervového systému a jeho upokojeniu. Menej časté sú tak aj výkyvy nálad, ktoré klimaktérium typicky sprevádzajú.

Podpora pri menštruácii

Ako som spomenul už vyššie, Menoxin vplýva na hormonálnu rovnováhu nielen v prípade žien prechádzajúcich menopauzou, ale aj u tých mladších. V ich prípade môže zásluhou vysokého objemu fytoestrogénov pomôcť s menštruáciou, napríklad s jej nepravidelnosťou alebo bolesťami počas nej. Tento účinok potvrdzuje aj moja partnerka.

UDRŽANIE HORMONÁLNEJ ROVNOVÁHY

Menoxin vďaka kombinácii viacerých zaujímavých účinných látok vplýva celkovo na udržanie hormonálnej rovnováhy, čo je pozitívny efekt nielen počas menopauzy. Práve s týmto pôsobením súvisiace jeho účinky spomínané vyššie. Keďže však ide o tabletky s rastlinným zložením, u každej ženy môžu mať rôznu intenzitu.

Nežiaduce účinky

Menoxin: Nežiaduce účinky Užívanie Menoxinu by malo byť bez nejakých vážnejších negatívnych alebo vedľajších účinkov. Prípravok za túto výhodu vďačí svojmu zloženiu, kde sa nenachádzajú žiadne syntetické účinné látky, ktoré sú za väčšinu týchto negatívnych vplyvov zodpovedné. Práve naopak, na prírodnom zložení si výrobca najviac zakladá.

To ale neznamená, že sa nemôžu občasne vyskytnúť nejaké menšie problémy. Ide napríklad o alergickú alebo precitlivenú reakciu na niektorú zo zložiek tabliet, prípadne o menšie tráviace problémy na úvod. Tieto prípady sú ale našťastie mimoriadne zriedkavé a pokiaľ nebudete prekračovať maximálnu dennú dávku, nemali by sa príliš vyskytovať.

Balenie a cena

Menoxin: Balenie a cena Menoxin je k dispozícii v základnom balení s objemom 60 tabliet, ktoré by vám malo vystačiť bez problému na celý mesiac a to aj pri maximálnom možnom dávkovaní. Pokiaľ budete napríklad užívať len 1 tabletku denne, vydrží vám balenie aj dva mesiace. Výrobca však vie, že tabletky sa musia užívať dlhšie, takže pripravil viac veľkostí balenia.

Nech sa páči, tieto si môžete objednať:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
1 Balenie6012,99 €0,21 €-Chcem objednať
2 Balenie12024,99 €0,20 €1 €Chcem objednať
3 Balenie18035,99 €0,19 €3 €Chcem objednať
4 Balenie24045,99 €0,19 €6 €Chcem objednať

Ako vidno, pri najväčšom balení je cena za jeden deň užívania najlepšia, nakoľko získavate aj najvyššiu zľavu. Pomer medzi cenou a kvalitou je v prípade Menoxinu veľmi dobrý, tabletky dokonca patria medzi tie lacnejšie spomedzi konkurencie. Treba však povedať, že tomu zodpovedajú aj účinky v praxi, najmä ich rozdielna intenzita.

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Kde kúpiť

Menoxin: Kde kúpiť Menoxin ako oficiálne schválený výživový doplnok možno kúpiť aj v lekárni, no nie v každej. Podľa skúseností žien ho najčastejšie ponúkajú len väčšie siete lekární typu Dr. Max, prípadne niektoré internetové lekárne. Tu však je nevýhoda, že nie vždy môže byť na sklade a navyše, lekáreň si priráta pochopiteľne k tabletkám aj nejakú maržu.

Oveľa lepším spôsobom je kúpia priamo od oficiálneho dodávateľa cez jeho webstránku www.menoxin.sk. Na tejto webstránke sa totiž okrem informácií o produkte nachádza aj eshop, kde je možné si Menoxin jednoducho a rýchlo objednať.

Veľkou výhodou objednania priamo od oficiálneho výrobcu je akciová zľava až 30 % oproti bežnej predajnej ceny, čo je najmä pri dlhodobom užívaní veľké plus pre vašu peňaženku. Rovnako tak nehrozí, že by nejaká veľkosť balenia nebola na sklade

DOPRAVA ZDARMA

Veľkou výhodou nákupu priamo cez oficiálny eshop je možnosť získať dopravu zdarma. Stačí si objednať dve balenia Menoxinu a za dopravu k vám domov nič neplatíte. Ak k tomu prirátame aj garanciu najlepšej možnej ceny, je nákup online naozaj najlepšou voľbou.

Online objednávka, doprava a doručenie

Menoxin Online objednávka, doprava a doručenie Prečo si kúpiť Menoxin cez internet a priamo od oficiálneho distribútora, to ukazuje nasledovný postup, ktorý som sa rozhodol aspoň v stručnosti predstaviť. Ukážem vám podmienky, za akých sa dá prípravok objednať a výhody, ktoré predajca ponúka:

  • Najskôr si zvolíte veľkosť balenia tabliet, podľa toho, ako dlho chcete tabletky užívať
  • Následne vyberiete spôsob doručenia k vám
  • Potom zadáte svoje kontaktné údaje vrátane adresy doručenia
  • Na záver zvolíte typ platby a objednávku odošlete jediným kliknutím

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Ako vidíte, postup samotného objednania je jednoduchý. Čo sa týka podmienok dopravy, máte možnosť vybrať si Expres kuriéra Slovenskej pošty, odber cez službu Zásielkovňa a DHL kuriéra. Všetky možnosti sú za rovnaký poplatok 2 €, samozrejme, pokiaľ si neobjednáte väčšie balenie, kedy je doprava zdarma.

Platiť za Menoxin je možné pri prevzatí balíčka, čiže na dobierku, ale aj vopred. lepšia a jednoduchšia je platba vopred, kde sa platí platobnou kartou a to cez internet. Samotné balenie je diskrétne, nemusíte sa teda ani báť, že keď vám ho kuriér domov prinesie, že by vedel, čo ste si objednali. Nikde nie je žiadna reklama alebo označenie značky.

Diskrétne doručenie RÝCHLE DODANIE

Oficiálny predajca ponúka garanciu aj na rýchle dodanie Menoxinu. Balíček bude expedovaný najneskôr v nasledujúci pracovný deň, čo významne urýchľuje dodanie k vám domov. Ak by sa expedícia omeškala, získate ako kompenzáciu zľavu 10 €!

Najčastejšie otázky

Menoxin: Najčastejšie otázky Zaujíma vás o Menoxine aj niečo viac, ako len technické údaje alebo teoretické zloženie? V tom prípade som si pre vás pripravil odpovede na najčastejšie kladené otázky súvisiace s týmto prípravkom. Zozbieral som ich pri návšteve internetových fór a diskusií a vybral som tie, ktoré sa ženy pýtajú najviac. Nech sa páči, tu sú:

Kedy by sa mali dostaviť prvé účinky?

Podľa vyjadrení samotných žien, ktoré Menoxin užívali, sú prvé pozitívne vplyvy viditeľné v priebehu dvoch až troch týždňov, ale môže to byť aj neskôr. Pri tejto značke je flexibilita pomerne veľká, u niekoho teda môžu byť prvé viditeľné účinky skôr, u niekoho neskôr. To je aj najväčšie mínus prípravku, ktorý inak funguje veľmi dobre.

Môžem užívať Menoxin aj v období pred menopauzou?

Áno, pochopiteľne, pričom aj pre ženy, ktoré ešte nie sú v období klimaktéria, majú tabletky svoje pozitíva. Vzhľadom na to, že ovplyvňujú celý hormonálny systém, pomáhajú na udržanie rovnováhy bez ohľadu na to, či ste v prechode. Najviditeľnejším prejavom je napríklad pomoc s priebehom nepravidelnej menštruácie.

Sú nejaké kontraindikácie súvisiace s tabletkami?

Vzhľadom na prírodné zloženie a prirodzené pôsobenie je užívanie Menoxinu takmer bez akýchkoľvek problémov. Pokiaľ sa však u vás ale vyskytujú extrémne hormonálne výkyvy, prípravok vám nepomôže. O jeho užívaní sa treba poradiť s lekárom aj vtedy, ak podstupujete hormonálnu liečbu. Menoxin nesmú užívať ženy počas tehotenstva a dojčenia.

Môže pomôcť Menoxin napríklad aj na zvýšenie sexuálneho apetítu?

Myslím si, že túto schopnosť nemá, aspoň to zatiaľ žiadna žena vo svojom komentári alebo hodnotení neuviedla. Nič podobné sa neukázalo ani v mojom okolí, kde som nechal Menoxin testovať. Za týmto účelom odporúčam preto siahnuť skôr po špecializovaných prípravkov, najmä po tabletkách na libido, ktorých je na trhu dostatok.

Za ako dlho od objednania budem mať tabletky doma?

Pri objednávke z oficiálneho eshopu by nemalo trvať dodanie v ideálnom prípade dlhšie, ako 24 až 48 hodín. Dodávateľ totiž expeduje balíček s tabletkami najneskôr na druhý pracovný deň a v prípade, ak bude kuriérska služba dostatočne rýchla, na ďalší deň budete mať prípravok doma. Pri objednávke od iných predajcov to môže trvať aj dlhšie.

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Pri objednávke z oficiálneho eshopu by nemalo trvať dodanie v ideálnom prípade dlhšie, ako 24 až 48 hodín. Dodávateľ totiž expeduje balíček s tabletkami najneskôr na druhý pracovný deň a v prípade, ak bude kuriérska služba dostatočne rýchla, na ďalší deň budete mať prípravok doma. Pri objednávke od iných predajcov to môže trvať aj dlhšie.

Skúsenosti

Menoxin: Skúsenosti Nájsť recenzie alebo komentáre s hodnotením skúseností s Menoxinom nie je takmer žiaden problém. Tabletky sú pritom populárne nielen u žien v období prechodu, ale aj u tých mladších, ktoré v nich našli prírodného pomocníka na normalizovanie hormonálnej hladiny.

Čo sa týka účinnosti a vplyvov, ženy si najviac pochvaľujú práve vplyv na negatívne symptómy menopauzy, konkrétne návaly tepla, nadmerné potenie a výkyvy nálad. Prospešne hodnotia aj celkové zlepšenie vitality, aj keď sú niektoré účinky viditeľné menej. Žiadne vážnejšie negatíva, ktoré by ho ale ťahali nadol, Menoxin nemá.

Samotný proces kúpy je hodnotený tiež prevažne pozitívne a to najmä v prípade objednávky tabliet priamo z oficiálneho eshopu. Plusom je však aj dostupnosť v lekárni, nie však v každej. Čo sa týka mínusov a kritiky, problémom je príliš veľká rozdielnosť v nástupu účinkov a v ich intenzite, tu by mohol byť podľa žien Menoxin o niečo predvídateľnejší.

PODOZRIVÉ RECENZIE A KOMENTÁRE

V súvislosti s tým, ako som hľadal skúsenosti s Menoxinom, som našiel aj rôzne podozrivo pochvalné alebo príliš negatívne recenzie a komentáre. Podľa mňa ide o cielenú reklamu alebo antireklamu, takže odporúčam nebrať tieto typy hodnotení príliš do úvahy.

Vlastná skúsenosť

Menoxin: Vlastná skúsenosť Menoxin vyskúšala aj moja partnerka, hoci ešte neprechádza obdobím menopauzy. U nej mali tabletky prospešné účinky na hormonálnu rovnováhu, aj keď ich nástup trval dlhšie. Najviac bolo cítiť zvýšenie vitality a naopak pôsobenie proti únave.

Dal som však prípravok otestovať aj jednej mojej známej, ktoré sa v klimaktériu nachádza. Jej hodnotenie? Prevažne pozitívne, na nežiaduce prejavy menopauzy prípravok účinkoval viditeľne, aj keď napríklad na návaly tepla trvalo dlhšie, než sa dostavili prvé výsledky. Celkovo si ale Menoxin pochvaľovala.

Čo sa týka samotného objednania, to je bezproblémové a najviac oceňujem poštovné zdarma v prípade objednávky väčšieho množstva balení. Pozitívom je aj absencia nežiaducich a vedľajších účinkov, podobne to bolo koniec koncov aj v prípade skúseností iných žien.

Výsledok vlastného testovania

Menoxin: Výsledok vlastného testovania Takmer 3 mesačné užívanie prípravku je už dostatočná doba pre posúdenie účinnosti a pôsobenia Menoxinu v praxi. Aký je výsledok? Hoci na trhu sú dostupnejšie aj niektoré efektívnejšie prípravky, za danú cenu je táto značka určite dobrou kúpou.

  • Záverečná známka hodnotiaca účinky Menoxinu je preto 2

Hodnotenie Menoxinu znižujú práve príliš veľká rôznorodosť intenzity a nástupu účinkov, v ostatných ohľadoch je na tom prípravok veľmi dobre. V prípade, ak sa u vás tabletky osvedčia, určite ich budete vnímať pozitívne a vaše subjektívne hodnotenie bude oveľa lepšie.

Z hľadiska zloženia patrí Menoxin určite medzi to najlepšie, čo je k dispozícii v oblasti voľne dostupných tabliet s prírodným zložením. Ak k tomu prirátame jednoduché dávkovanie, bezproblémové užívanie dlhodobo aj z hľadiska nežiaducich účinkov a tiež jednoduché a pohodlné objednanie, môže byť Menoxin dobrá voľba pre každú ženu.

Zhodnotenie

Menoxin: Zhodnotenie Ako teda Menoxin zhodnotiť na záver? Z hľadiska účinnosti sú tabletky na veľmi solídnej úrovni, i keď niektoré ich účinky by mohli byť aj lepšie. V pomere ceny a výsledkov však určite stojí značka za pozornosť, myslím, že len ťažko by ste v tejto kategórii hľadali niečo cenovo dostupnejšie.

K ďalším benefitom treba zaradiť samozrejme možnosť dlhodobého užívania bez výskytu nejakých vážnejších negatívnych účinkov. Ženy však kritizujú veľké rozdiely pri nástupe prvotných účinkov, u niektorých to môže byť niekoľko týždňov, u ďalších pokojne aj mesiac, čo je menšie mínus.

Napriek tomu sú tabletky veľmi pozitívne vnímané a to najmä kvôli:

  • majú širšie účinky, hoci ich intenzita je u každej ženy iná
  • nemajú naopak žiadne negatívne nežiaduce účinky
  • obsahujú pomerne veľa účinných látok a to čisto prírodného charakteru
  • sú voľne dostupné a dajú sa kúpiť online priamo od distribútora

Menoxin patrí rozhodne medzi tie lepšie značky spomedzi prípravkov určených pre ženy v prechode. Vďaka tomu, že tabletky si môžete kúpiť bez predpisu či receptu a navyše cez internetový obchod priamo od oficiálneho distribútora, je ich dostupnosť na vysokej úrovni a objednávka otázkou len zopár minút.

Skúsenosti žien s tabletkami ukazujú, že prípravok môže mať pozitívny vplyv dokonca nielen v období klimaktéria, ale všeobecne aj na hormonálnu rovnováhu. Hoci prípravok dostal až známku 2, určite ho odporúčam a to najmä kvôli pomeru ceny a účinkov v praxi. Za vyskúšanie vám Menoxin určite stojí!

Menoxin

  • Komfort pri menopauze
  • Zníženie únavy a vyčerpania
  • Podpora pri menštruácii

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.24

38 Hodnotení

Chcem kúpiť