Priligy

Priligy skúsenosti, účinky, cena, predaj a kde kúpiť

Predčasná ejakulácia je problém, ktorý trápi veľké množstvo mužov. Z najrôznejších dôvodov nie je vždy možné odstrániť ju napríklad chirurgickým zákrokom alebo pomocou prípravkov vo forme gélov, ktoré by mali znížiť citlivosť pohlavného údu na sexuálne dráždenie. Vtedy prichádzajú na rad farmakologické prostriedky.

Jedným z nich je aj liek Priligy, ktorý je podľa skúseností a referencií veľkého množstva mužov veľmi účinným prostriedkom. Tabletky za to vďačia najmä účinnej látke zvanej Dapoxetín, ktorá bola pôvodne vyvíjaná pre antidepresíva, ale nakoniec našla svoje uplatnenie práve v oddialení ejakulácie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja sám som síce netrpel až tak vážnou poruchou príliš rýchlej ejakulácie, no poznám osobne veľa prípadov mužov, ktorým Priligy pomohlo. Rozhodol som sa preto pozrieť naň bližšie v tejto recenzii.

Výrobca a pôvod

Tadagra - Výrobca a pôvod Dapoxetín ako účinná látka bola vyvíjaná pôvodne farmaceutickou spoločnosťou Eli Lilly, no neskôr prešla pod Johnson & Johnson. Za liekom Priligy však stojí spoločnosť Berlin-Chemie AG z Nemecka, ktorá je súčasťou známejšej farmaceutickej skupiny Menarini. Výrobcom je buď nemecká Menarini – Von Heyden GmbH alebo talianska Janssen-Cilag S.p.A..

Tabletky majú sivú farbu a sú dodávané v dvoch verziách podľa objemu účinnej látky a to ako Priligy 30 mg alebo Priligy 60 mg. Ide o okrúhle tabletky, tie slabšie sú o niečo menšie. Na každej z nich je vyrazená aj číslovka v trojuholníku, ktorá znázorňuje objem Dapoxetínu v tabletke.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zloženie a účinné látky Priligy

Zloženie a účinné látky Priligy Základom Priligy je špeciálna účinná látka zvaná Dapoxetín, ktorá patrí medzi inhibítory spätného vychytávania serotonínu, v skratke SSRI. Pôvodne bola látka vyvinutá ako antidepresívum, ale vzhľadom na jej rýchle vstrebávanie do tela sa neskôr ukázalo ako jej efektívnejšie využitie práve oddialenie ejakulácie.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Tabletky Priligy sú tak tvorené nasledovnými zložkami:

Dapoxetín: Účinná látka patriaca medzi SSRI látky pôsobiace na serotonín, ktorá vlastne tabletkám ako je Priligy a jeho generiká dodáva účinok pôsobiaci na oddialenie príliš rýchlej ejakulácie. Od roku 2012 má na túto látku práva farmaceutická spoločnosť Menarini a výsledkom je práve liek Priligy. Dapoxetín pôsobí ako špecifický blokátor určitých receptorov, čo v praxi znamená zníženie vnímania sexuálneho dráždenia a oddialenie vrcholu.

Učinná látka Dapoexetín

Jadro: Podobne ako pri tabletkách napríklad na erektilnú dysfunkciu, aj v prípade Priligy sa v jadre tabliet okrem účinnej látky nachádzajú aj ďalšie zložky. Sú to monohydrát laktózy, mikrokryštalická celulóza, sodná soľ kroskarmelózy, koloidný bezvodý oxid kremičitý a magnéziumstearát.

Obal: Obal tabletky tvorí špeciálny film, ktorý obsahuje pomocné a doplnkové zložky a látky. V Priligy to sú monohydrát laktózy, hypromelóza, oxid titaničitý, triacetín, čierny oxid železitý a žltý oxid železitý. Vďaka týmto látkam má tabletka sivé zafarbenie.

ÚČINKY DAPOXETÍNU

Dapoxetín pôsobí ako inhibítor serotonínového transportéra, čím sa zvyšuje účinok serotonínu a podporuje sa oneskorenie ejakulácie v porovnaní s prirodzeným stavom. Látka je vlastne prvou špeciálne vyvinutou zlúčeninou na problém predčasnej ejakulácie u mužov vo veku 18 až 64 rokov.

Dávkovanie a užívanie

Priligy - Dávkovanie a užívanie Užívanie Priligy sa v niečom podobá a v niečom aj nepodobá na ostatné lieky podobného typu určené napríklad na erektilnú dysfunkciu. Podmienkou užívania je samozrejme lekársky predpis, takže najprv musíte začať s vyšetrením u lekára.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka je 60 mg, ale odporúčaná počiatočná dávka na deň je 30 mg Priligy
  • Liek sa užíva 1 až 3 hodiny pred plánovanou sexuálnou aktivitou, nie však častejšie ako raz za deň

Čo je dôležité si uvedomiť je, že Priligy nie je vhodné na pravidelné každodenné užívanie. Tabletka sa má prehltnúť a zapiť najmenej jedným pohárom vody, inak môže vzniknúť riziko straty vedomia. Užívanie je možné s jedlom aj bez jedla.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dôležitá vec týkajúca sa dávkovania a užívania je nutnosť zhodnotenia stavu buď po 4 týždňoch užívania alebo po 6 tabletkách zo strany lekára. Ak budete s užívaním pokračovať, treba každých 6 mesiacov navštíviť lekára kvôli pozorovaniu účinkov Priligy na vaše telo. Po skončení užívania sa môžu objaviť pocity závratu alebo problémy so spaním.

Účinky Priligy

Účinky Priligy Liek je určený na liečbu predčasnej ejakulácie a býva označovaný aj ako tzv. urologický liek. Vďaka povahe účinnej látky Dapoxetín, ktorá je hlavnou zložkou tabliet, môžu byť účinky nielen v oblasti sexuálneho života, ale aj na psychiku. Môžete napríklad pocítiť pocit upokojenia, no treba si dať pozor na iné, vedľajšie účinky na psychiku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka sexuálnych oblastí, tu je zhodnotenie tabliet podľa jednotlivých typov účinkov:

Libido

Z hľadiska sexuálnej chuti nemá Priligy žiaden povzbudzujúci účinok, môže to byť skôr naopak. Ja som sa pri dlhodobejšom užívaní cítil uvoľnený a subjektívne som mal dokonca pocit, ako keby sa mi chuť na sex znížila. Môže ísť ale len o dôsledok iných faktorov.

Nástup erekcie

V tomto ohľade môže u niektorých mužov pôsobiť liek dokonca opačne, čiže môže sťažiť nástup erekcie. U mňa sa to neprejavilo až do takej miery, ale medzi časté vedľajšie účinky spomínané pri tabletkách je aj problém s vyvolaním erekcie ako takej.

Tvrdosť a kvalita erekcie

Pomôže vám Priligy ku kvalitnejšej erekcii? Bojím sa, že nie a účinok môže byť skôr opačný. Samotná látka Dapoxetín vplýva na vnímanie sexuálneho vzrušenia a tak sa môže stať, že okrem oddialenia ejakulácie príde problém aj s udržaním kvalitnej a tvrdej erekcie.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

V tejto oblasti sexuálneho života môže Priligy naplno prejaviť svoju účinnosť a aj sa tomu tak deje. Tento účinok môžem potvrdiť ja, ale aj niekoľko serióznych výskumov. Najlepším dôkazom sú však pozitívne referencie zo strany mužov, ktorí liek užívajú.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Intenzita orgazmu

V oblasti intenzity orgazmu by ste nemali mať prehnané očakávania, skôr je v tomto liek neutrálny. Ja osobne som žiaden negatívny alebo pozitívny vplyv nezaznamenal, na túto oblasť sú určené skôr iné prostriedky a prípravky.

Vedľajšie účinky

Priligy - Vedľajšie účinky Z pohľadu vedľajších a nežiaducich účinkov je Priligy tak trocha netypický. Niektoré z nich sú síce podobné tým účinkom, ktoré sa vyskytujú aj pri tabletkách na erektilnú dysfunkciu, ale iné sú dokonca negatívne ovplyvňujúce samotnú erekciu a jej kvalitu. Z hľadiska intenzity výskytu však liek trocha vyčnieva do extrému.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú nežiaduce účinky, o ktorých by ste určite mali vedieť:

Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu sa vyskytnúť u viac ako 1 z 10 mužov)

bolesť hlavy
pocit závratu
nevoľnosť

Časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť menej ako 1 z 10 osôb)

pocit necitlivosti a mravčenia
problém s vyvolaním erekcie
problém s udržaním erekcie
návaly tepla
potenie
nadúvanie, vracanie, bolesť žalúdka

Vyššie uvedené účinky sú len príkladom, bohužiaľ, výrobca ich v príbalovom letáku udáva pomerne mnoho. Z vlastnej skúsenosti viem, že najčastejšie sa vyskytuje bolesť hlavy, niektorí muži mali aj iné nežiaduce účinky. Až nepríjemne časté sú nevoľnosti, hnačka a pocity závrate. Pozor si treba tiež dať na vedľajšie účinky z predávkovania alebo po vysadení lieku.

Kontraindikácie a kedy nie je možné Priligy užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Priligy užívať Alergická reakcia na Dapoxetín či iné látky môže užívanie Priligy skomplikovať, no sú tu aj oveľa vážnejšie faktory, ktoré môžu jeho užívanie úplne znemožniť. Odporúčam pozorne prečítať leták k liekom, dozviete sa tam oveľa viac o kontraindikáciách a problémoch, ktoré môžu byť pri užívaní veľmi časté.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zatiaľ spomeniem aspoň to najdôležitejšie, čo by ste mali vedieť:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Ohľadom užívania Priligy sa treba s lekárom poradiť vtedy, ak trpíte aj inou sexuálnou poruchou, ak máte nízky tlak a v je o dôsledku závrate, ak máte epilepsiu, problémy s obličkami, problémy s krvácaním a zrážanlivosťou krvi alebo ak máte alebo vám hrozí vysoký očný tlak. Priligy nesmiete užívať ani v prípade, ak trpíte mániou.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Priligy je určené len pre mužov, nie pre ženy. Užívať ho môžu muži len vo veku 18 až 64 rokov. Problematické môže byť užívanie vtedy, ak užívate rekreačné drogy ako je extáza, LSD, narkotiká alebo benzodiazepíny. Liek sa môže podávať s jedlom aj bez neho. Čo je mimoriadne dôležité, dajte si pozor na alkohol a užívanie lieku počas vedenia vozidla.

Kontraindikácie s liekmi

O užívaní Priligy spolu s liekmi na iné sexuálne problémy, napríklad erektilnú dysfunkciu, sa treba poradiť s lekárom. Priligy je zároveň kontraindikovaný s liekmi na depresiu nazývanými inhibítory monoaminooxidázy, s niektorými liekmi na liečbu schizofrénie alebo bipolárnej poruchy osobnosti, ale napríklad aj s liekmi obsahujúcimi Ľubovník bodkovaný.

KEDY PRESTAŤ PRILIGY HNEĎ UŽÍVAŤ

Samotný výrobca uvádza, že ak sa počas užívania objavia kŕče, záchvaty, točenie hlavy, zmeny nálad alebo myšlienky na samovraždy či sebapoškodzovanie, je potrebné okamžite užívanie Priligy prerušiť a poradiť sa o ďalšom postupe s lekárom.

Balenie a cena

Priligy - Balenie a cena Priligy je možné zakúpiť v dvoch verziách z hľadiska účinnosti a to buď ako tabletky s obsahom 30 mg účinnej látky Dapoxetín alebo ako tabletky s obsahom až 60 mg Dapoxetínu. O tom, ktorý typ budete užívať, musí rozhodnúť lekár, v priebehu užívania je možné prejsť na silnejšiu alebo slabšiu verziu.

Priligy - Balenie a cena

Jeden aj druhý typ sa dá kúpiť v balení po 3 kusoch alebo v balení po 6 kusoch. Čo sa týka ceny, tá závisí od toho, ako veľké balenie si zakúpite a o ktorý typ tabliet pôjde. Bežne sa cena pohybuje od 7 do 10 € za jednu tabletku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako a kde kúpiť Priligy

Ako a kde kúpiť Priligy Cena za Priligy závisí aj od toho, kde si liek kúpite, čím mám na mysli konkrétnu lekáreň. Nie všetky majú Priligy hneď na sklade, aj keď vo väčšine prípadov áno, nakoľko je to pomerne žiadaný liek. Vo väčších lekárňach by ste ho mali zohnať, prípadne ho budú vedieť objednať do 1 či 2 dní.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka otázky, ako kúpiť, tak jedine a len na lekársky predpis. Ten bude obsahovať aj konkrétny typ lieku podľa objemu Dapoxetínu a aj konkrétnu veľkosť balenia. Zväčša sa začína so slabšou verziou s 30 mg Dapoxetínu a s balením 3 tabliet, čo je na skúšku, ako a či vám vôbec Priligy pomôže.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Priligy - Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Viem si predstaviť, koľko mužov práve teraz začalo premýšľať o „ľahšej“ ceste k Priligy, čiže bez lekárskeho predpisu. Takáto možnosť je však nelegálna a dôrazne ju neodporúčam pre jej riziká, najmä zdravotného charakteru. Hoci na internete je možné nájsť rôzne eshopy a inzeráty, ktoré Priligy ponúkajú, nejde vôbec o dobrú alternatívu.

  • Priligy sa dá kúpiť oficiálne len na recept, ktorý musí vystaviť lekár
  • Ak kúpite lieky bez receptu, vystavujete sa právnemu aj zdravotnému riziku
  • V lepšom prípade kúpite neúčinné napodobeniny a falzifikáty bez patričného zloženia
  • V horšom prípade môžete kúpiť tabletky s obsahom škodlivých látok

Kúpiť si a najmä užívať tabletky Priligy bez receptu môže znamenať vážne poškodenie vášho zdravia. Ako som spomínal už pri vedľajších účinkoch a kontraindikáciách, tabletky pôsobia aj na psychiku a môžete sa tak vystaviť naozaj veľkému nebezpečenstvu, najmä zo zdravotného hľadiska.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak by ste nenarazili na pravé Priligy, čo sa väčšinou bežným laikom aj stane, pôjde o falzifikát. Ten môže mať, ale prevažne nemá, účinné látky v rôznom pomere a nakoniec tak prídete o peniaze a nezískate ani tabletky, ktoré vám skutočne budú vedieť pomôcť. Skrátka, kúpiť si lieky na recept bez receptu z nedôveryhodného zdroja je veľký hazard.

VEĽKÝ POZOR NA VEDĽAJŠIE ÚČINKY A PREJAVY

Viem, že mnoho mužov riziká od kúpy bez predpisu nemusia odradiť a napriek tomu budú užívať Priligy aj bez lekárskeho dohľadu. V tom prípade dávajte veľký pozor na vedľajšie účinky a najmä na prejavy, ktoré som spomínal v súvislosti s nutnosťou prerušiť užívanie.

Najčastejšie otázky

Priligy - Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na to, čo zaujíma mužov v súvislosti s Priligy najviac okrem oficiálnych a technických informácií. Na internete som na viacerých fórach a diskusiách našiel otázky týkajúce sa najmä praktického užívania, takže ich sem uvediem a pripojím k nim aj svoje odpovede:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako je to s kombináciou Priligy a napríklad liekov na erektilnú dysfunkciu?

O tom, či môžete alebo nemôžete kombinovať Priligy s inými liekmi týkajúcimi sa pomoci pri erektilnej dysfunkcie, musí rozhodnúť jedine lekár. Osobne si ale myslím, že takáto kombinácia nebude pozitívna na organizmus, nakoľko oba typy liekov majú podobné nežiaduce účinky, ktoré môžu byť ešte silnejšie.

Je zlučiteľné užívanie tabletiek spolu s jedlom a alkoholom?

Čo sa týka jedla, áno, užívanie Priligy si nevyžaduje žiadne špeciálne režimové opatrenia ohľadom potravín, môžete ho užívať pred aj po jedle. S alkoholom je ale tabletka úplne nezlučiteľná a kvôli výskytu možných nežiaducich účinkov sa zakazuje piť alkohol počas doby užívania a pôsobenia Priligy.

Čo ak mi Priligy nezaberá, môžem zvýšiť dávkovanie?

Nie, určite nie. Otázka ohľadom dávkovania a výberu konkrétnej verzie Priligy s ohľadom na objem účinnej látky je plne v kompetencii lekára. Treba vždy dodržiavať maximálnu dennú dávku a určite neužívať viac ako jednu tabletku za deň. Priligy nie je určené ani na každodenné užívanie.

Ako dlho trvá nástup účinku a aké je jeho trvanie?

Výrobca udáva, že obvykle sa má tabletka vziať jednu až tri hodiny pred plánovaným pohlavným stykom. To znamená, že v tomto intervale by sa už účinky mali prejaviť, ale je to individuálne aj od formy a závažnosti predčasnej ejakulácie. Doba trvania účinkov by potom mala byť 6 až 8 hodín, ale aj toto je znova individuálne a lepšie je počítať so 6 hodinami.

Dokáže liek ovplyvniť napríklad úzkosť, strach či depresiu?

Nie, nedokáže a to napriek tomu, že Dapoxetín bol pôvodne vyvíjaný práve ako zložka liek z kategórie antidepresív. Priligy sa nemá užívať za účelom potlačenia úzkosti, strachu či depresií a hoci sa môže počas jeho užívania zdať mužovi, že takéto účinky tabletka má, nejde o žiaden významný vplyv. V rámci vedľajších účinkov ale psychiku môže ovplyvniť.

Skúsenosti s Priligy

Skúsenosti s Priligy Poďme sa teraz pozrieť na to, aké sú skúsenosti mužov s tabletkami. Väčšinový názor je prevažne pozitívny, no intenzita účinku je otázna. Veľa mužov dosiahlo predĺženie styku len o jednu či dve minúty. Problém je aj s cenou, ale našťastie Priligy sa neužíva na dennej báze, ale skôr občasne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

To je zároveň však aj jeho nevýhoda, nakoľko ak by ste chceli vyriešiť svoj problém s príliš rýchlou ejakuláciou týmto spôsobom, nepôjde o permanentné riešenie. Na čo sa však muži sťažujú ešte viac, sú najmä dve veci.

Prvou je miera účinku, nakoľko u niekoho liek zaberie viac a u niekoho iného menej. U niekoho dokonca takmer vôbec. Druhým problémom sú vedľajšie účinky, najmä bolesti hlavy a tráviace problémy. Objavujú sa však aj problémy s erekciou, najmä s jej udržaním v dostatočnej kvalite a tvrdosti.

Vlastná skúsenosť

Priligy - Vlastná skúsenosť A aké sú moje skúsenosti? Priligy som bral len chvíľkovo a skôr na odskúšanie účinkov, nakoľko som si bol vedomý, že nepôjde o riešenie nastálo. Z hľadiska účinnosti ho hodnotím neutrálne, skôr som mal problémy vôbec s udržaním erekcie, ako s predĺžením ejakulácie.

Problémové sú ale nežiaduce účinky, mňa trápili najmä bolesti hlavy, takže v tomto ohľade je to podobné, ako viaceré lieky na erektilnú dysfunkciu. Veľké mínus je podľa mňa nemožnosť dlhodobého užívania a mne chýbal aj komplexnejší účinok. Výsledný efekt Priligy teda nie je úplne ideálny.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zhodnotenie na záver

Priligy - Zhodnotenie na záver Moje záverečné hodnotenie je teda skôr neutrálne. Niektorí muži majú dobré skúsenosti, ale niektorí viditeľné zlepšenie nezaznamenali. Pokiaľ trpíte predčasnou ejakuláciou a iné spôsoby riešenia nie sú možné alebo sú neúčinné, určite to aspoň skúste. Veľké mínus ale vidím v nemožnosti dlhodobého a pravidelného užívania.

Rovnako tak môžu byť niektoré vedľajšie účinky, napríklad bolesti hlavy, nevoľnosti a problémy s kvalitou erekcie, veľmi nepríjemné. Ak sa u vás vyskytnú, je to veľký problém, ktorého riešením bohužiaľ bude asi len Priligy prestať užívať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Sám som ale fanúšik aj tabliet s prírodným obsahom, ktoré ponúkajú komplexné účinky:

  • viaceré takéto tabletky podporujú aj erekciu, libido a potenciu celkovo a komplexne
  • ide o tabletky s prírodnými zložkami, najmä z rastlín z kategórie prírodných afrodiziak
  • prípravky sú dostupné bez lekárskeho predpisu
  • zloženie tabliet je pripravené aj na dlhodobé užívanie a to bez nežiaducich účinkov
  • veľké plus prírodných tabliet je ich nižšia cena

Priligy je aktuálne najúčinnejším medikamentóznym prostriedkom ohľadom oddialenia ejakulácie, to nespochybňujem. U neho mi však chýba širší záber a tak trocha stabilnejšie účinky podporujúce potenciu celkovo.

Presne to som našiel práve v tabletkách s prírodným zložením. Podstatné je, že pri nich nehrozí také riziko vedľajších účinkov, ktoré by znemožnili ich dlhodobé užívanie. Ani v ich prípade však nejde o permanentné vyriešenie problému, len o potlačenie negatívnych symptómov.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu 100 % prírodné zloženie, to je základný benefit voľne dostupných tabliet bez receptu. Neobsahujú žiadne umelo vyrábané látky, naopak, sú tu len extrakty a výťažky rastlín a bylín, ktoré sú navyše považované za skvelé afrodiziaka. Tie sú doplnené o kombináciu vitamínov, minerálov a aminokyselín zameraných na zlepšenie sexuálneho života.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V čom ja vidím najväčšie plusy týchto prípravkov? Najmä v týchto 3 veciach:

prírodné zloženie je pre naše telo prirodzené, čo znamená zároveň minimálny výskyt nežiaducich účinkov a možnosť dlhodobého užívania bez problémov
ide o overené prostriedky, ktoré sú pod kontrolou a sú uvedené na náš trh až po schválení zo strany Úradu verejného zdravotníctva SR
k tabletkám sa dostanete úplne legálne bez receptu a môžete si ich objednať aj priamo od výrobcov, čo znižuje konečnú cenu

KOMPLEXNÉ PRÍPRAVKY

Veľmi veľká výhoda, ktorú by som chcel zdôrazniť zvlášť, je komplexnosť týchto tabliet na viaceré aspekty sexuálneho života. Nejde len o predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie, ale napríklad aj o vplyv na vznik erekcie ako takej a zároveň aj o vplyv na libido.

Tabletky s prírodným zložením určite nemajú ambíciu nahradiť lieky na predpis týkajúce sa ejakulácie či erekcie, to ani nemôžu. Treba ich chápať ako podporné prostriedky s celkovým účinkom. Napríklad Stoporex, konkrétne jeho verzia Stoporex Prolong, má účinky nielen na oddialenie ejakulácie, ale celkovo na potenciu.

Ponuka tabliet s prírodným zložením je pritom ešte širšia. Tu sú ďalšie kvalitné značky:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.82

22 Hodnotení