ProMan Plus: Skúsil som zaujímavé tabletky na testosterón a toto sú moje skúsenosti

ProMan Plus recenzia, zlozenie, cena + moje skusenosti

Prekročili ste už vek 30 rokov a pociťujete pokles výkonnosti, vitality, energie a to aj v sexuálnej oblasti? Je celkom dobre možné, že je za tým znížená hladina testosterónu. Tento dôležitý mužský hormón totiž s pribúdajúcim vekom v mužskom organizme klesá a to so sebou prináša mnohé negatívne javy.

V týchto situáciách môže byť riešením prípravok, ktorý sa mi dostal do rúk len nedávno a to ProMan Plus. Ten obsahuje všetky kľúčové látky, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny testosterónu, energie, výkonnosti a výdrže.

Ide o produkt s rastlinným základom, ktorý sa vyrába v Nórsku a má prírodné zloženie. Práve obsahové látky, ktoré produkt ponúka, ma zaujali najviac a musím povedať, že som sa na jeho užívanie už vopred naozaj veľmi tešil.

Doba testovania produktu3 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinky3 - 4 týždne
Bez receptu✅ áno
Vedľajšie účinkyžiadne
Vek25+
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
AlternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong

Výrobca a pôvod

ProMan Plus Výrobca a pôvod Za značkou ProMan Plus je spoločnosť NaturaMed Pharmaceuticals. Tá vyrába napríklad aj prípravky pre lepšie zdravie prostaty, takže nie je žiadnym nováčikom v tejto oblasti. Veľkou výhodou je, že spoločnosť pochádza z Nórska a jej výrobky sa aj v Nórsku vyrábajú. To znamená už tradične vysokú kvalitu zloženia a účinných látok.

Na našom trhu pôsobí už 10 rokov a na jej produkty sú všeobecne veľmi pozitívne referencie. Samozrejme, aj v prípade ProMan Plus sa môžete spoľahnúť na to, že produkt prešiel rozsiahlym testovaním a má všetky potrebné povolenia pre predaj na našom trhu. Z hľadiska charakteristiky ide o výživový doplnok s voľným predajom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

ProMan Plus Zloženie a účinné látky Prípravok ProMan Plus má základ v kombinácii viacerých extraktov z prírodných afrodiziak a rastlín stimulujúcich libido, ktoré sú doplnené o niekoľko zaujímavých minerálov a vitamínov. Treba povedať, že už na prvý pohľad je zloženie špeciálne zamerané na čo najlepšiu podporu testosterónu a teda aj libida.

Tu sú všetky dôležité účinné látky obsiahnuté v prípravku:

Ženšen: Už viac ako 4 tisíc rokov je v Číne využívaný Ženšen na podporu zdravia, energie a vitality. Práve z týchto dôvodov ho možno nájsť aj v tomto prípravku, pričom rastlina mimoriadne pomáha na zvýšenie odolnosti voči fyzickému a mentálnemu stresu. Pomáha tiež stimulovať libido a to prostredníctvom ovplyvňovania hladiny testosterónu.

Rozchodnica ružová: Táto rastlina je možno pre väčšinu mužov neznáma, nakoľko sa bežne v prípravkoch na potenciu a libido nevyskytuje, ale má výborné účinky pre mentálne aj fyzické zdravie organizmu. Pôsobí proti únave, poklesu výkonnosti a stresu, stimuluje aj nervový systém.

Damiána: Damiána je už známejšou rastlinou v prípravkoch určených na podporu potencie a libida, najmä kvôli tomu, že prispieva k vyššej sexuálnej výkonnosti a podporuje sexuálnu výdrž. Okrem toho pomáha na lepšiu regeneráciu fyzických aj mentálnych síl a posilňuje odolnosť organizmu.

Senovka grécka: Pre kvalitný metabolizmus, ale aj pre zlepšenie prekrvenia a krvného obehu, sa v ProMan Plus nachádza Senovka grécka vo forme kvalitného extraktu. Táto rastlina pôsobí aj ako celkové fyzické a mentálne tonikum, no najmä má vplyv aj na hormonálnu hladinu a hladinu cukru v krvi.

Vitamín B3: Tento vitamín sa nazýva aj niacín a pomáha na kardiovaskulárny aj nervový systém. Jednak zlepšuje cirkuláciu krvi, zároveň pomáha na zdravé fungovanie žíl a tiež zlepšuje stav nervovej sústavy, čo vplýva napríklad na zlepšenie nálady.

Vitamín B6: Nielen imunitný systém, ale aj nervový systém ťaží z prítomnosti vitamínu B6 v ľudskom tele. Je dôležitý aj na výrobu serotonínu a norepinefrínu, ktoré sú potrebné na správne fungovanie nervovej sústavy a mozgu, čím zvyšuje mentálnu vitalitu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vitamín B12: Tento vitamín sa nachádza takmer výhradne v potravinách živočíšneho pôvodu a je nevyhnutný pre tvorbu červených krviniek a správne fungovanie nervového systému. Podieľa sa tiež na metabolizme aminokyselín a iných látok v tele.

Vitamín D3: Posledný vitamín obsiahnutý v ProMan Plus je vitamín D3. Zaujímavé je, že jeho nedostatok trápi skoro dve tretiny populácie, pritom ide o vitamín s pozitívnym vplyvom na mozog, nervový systém a dokonca aj na dostatočnú hladinu testosterónu u muža.

Horčík: Magnézium je veľmi dôležité pre zníženie pocitu únavy a vyčerpania organizmu, pomáha aj na správne fungovanie svalstva a pohybovej sústavy. Je zároveň dôležitým minerálom pre energetický metabolizmus.

Sodík: V primeranom množstve je tento minerál pre naše telo veľmi dôležitý a to hneď z viacerých dôvodov. Pomáha zmierniť únavu a zlepšuje činnosť mozgu, zlepšuje zásobenie buniek živinami a podieľa sa na zvýšení celkovej vitality organizmu.

Zinok: Zinok je známy ako minerál priaznivo vplývajúci na potenciu a najmä na sexuálny apetít. Pomáha totiž udržiavať zdravú hladinu testosterónu a tiež prispieva k metabolizmu a dostatočnému fungovaniu kognitívnych funkcií, čím zabezpečuje mentálnu vitalitu.

Selén: Tento stopový prvok je dôležitý pre správne fungovanie kardiovaskulárneho systému a ide najmä o významný antioxidant. Podieľa sa na spomalení nadmerného starnutia buniek a zároveň pomáha správnemu metabolizmu a vitalite.

Vyššie uvedené účinné látky možno nájsť v ProMan Plus v tomto množstve:

Látka:Množstvo:
Magnézium187,5 mg
Senovka grécka extrakt 4:1100 mg
Rozchodnica ružová extrakt 10:175 mg
Ženšen extrakt 10:150 mg
Damiána extrakt 10:150 mg
Nórska rybia múčka27 mg
Vitamín B316 mg
Zinok15 mg
Vitamín B64,2 mg
Selén55 μg
Vitamín B122,5 μg
Vitamín D35 μg

ŠPECIALIZOVANÉ PRE MUŽOV

Zloženie a koncentrácia obsahových látok v prípravku sú na mieru navrhnuté práve pre mužov. Vidno to podľa extraktov z konkrétnych rastlín, ale najmä pri vhodne zvolenej kombinácii vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Za toto výrobcu určite chválim!

Dávkovanie a užívanie

ProMan Plus Dávkovanie a užívanie ProMan Plus je určený v prvom rade na dlhodobé užívanie. Od toho, či budete pravidelne a dlhodobo užívať prípravok, závisí aj miera a intenzita jeho účinkov. Podľa tohto pravidla sú postavené aj odporúčania priamo od výrobcu.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Maximálna odporúčaná denná dávka je práve 1 tabletka
  • To, kedy užijete tabletku, je len na vás, ale odporúčam, aby to bolo vždy v ten istý čas každý deň

Tabletka sa má zapiť dostatočným množstvom tekutiny, napríklad vodou alebo ovocnou šťavou. Neprehrýzajte ju, rovno ju prehltnite. Ja osobne som ProMan Plus užíval vždy ráno nalačno. Ak náhodou zabudnete prípravok užiť, neužívajte dvojnásobnú dávku, na ďalší deň pokračujte v bežnom dávkovaní.

Účinky

ProMan Plus Účinky Hoci je ProMan Plus charakterizovaný ako prípravok primárne určený na zvýšenie testosterónu, vďaka svojmu zloženiu pomáha aj v niekoľkých ďalších oblastiach. Výrobca charakterizuje produkt ako prírodný prostriedok na udržanie zdravej hladiny testosterónu, výkonnosti, energie a výdrže.

Toto sú jednotlivé vplyvy, ktoré môže ProMan Plus mužom ponúknuť:

Podpora zdravej hladiny testosterónu

Alfa a omega účinkov je podpora hladiny testosterónu. Tento hormón sa síce u mužov prirodzene produkuje, ale so stúpajúcim vekom je jeho hladina čoraz nižšia a nižšia. ProMan Plus vám síce nemôže nárazovo zvýšiť testosterón a už vôbec nie nad zdravú hladinu, ale vďaka svojmu zloženiu vám pomôže udržať testosterón práve v zdravej koncentrácii.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zníženie únavy

Druhým dôležitým účinkom je pôsobenie proti pocitom únavy a vyčerpania. Ak máte problémy či už z fyziologickou alebo mentálnou únavou, vďaka veľmi komplexnému a silnému zloženiu ProMan Plus je možné tento stav výrazne obmedziť. Jeho pôsobenie na pohybovú aj nervovú sústavu sa ukáže v zlepšení fyzickej a duševnej pohody.

Zvýšenie pocitu energie, vitality a výkonnosti

Ak potrebujete nakopnúť a pocítiť naozaj viditeľne zlepšenie výkonnosti a sily, je pre vás ProMan Plus určite dobrou voľbou. Či už ide o minerály, vitamíny alebo extrakty viacerých rastlín v jeho zložení, vďaka synergickým vplyvom môžete pocítiť vyššiu vitalitu, viac energie a celkovo zvýšenú výkonnosť a dokonca aj zmyselnosť.

PODPORA POTENCIE A LIBIDA?

Možno sa pri pohľade na účinky pýtate, kde je v prípade prípravku Proman Plus podpora sexuálnej potencie. Tá je v tomto prípade prostredníctvom zvýšenia hladiny testosterónu, ktorá ovplyvňuje sexuálny apetít a čím vyšší tento apetít je, tým je vyššie libido a aj potencia.

Nežiaduce účinky

ProMan Plus Nežiaduce účinky Veľkou výhodou prípravku ProMan Plus je, že má práve zloženie založené na rastlinných a bylinných účinných látkach, čo je pre ľudské telo maximálne prirodzené. Výsledkom následne je, že vedľajšie účinky, ktoré sú typické pre syntetické látky, počas užívania prípravku nehrozia. Zloženie je úplne bezpečné a otestované.

V tomto sa teda ProMan Plus v ničom nevymyká ostatným prírodným produktom a to je len dobre. Ja sám som nezaznamenal žiadne problémy ani pri dlhodobom užívaní a to je len dobre. Pokiaľ sa však vyskytne nejaká alergická reakcia na niektorú z látok, prerušte užívanie a poraďte sa s lekárom, ako ďalej. Pevne ale verím, že nič podobné vás nestretne.

Balenie a cena

ProMan Plus Balenie a cena Podobne ako v prípade ProstaXinu, čo je ďalší prípravok od rovnakého výrobcu, aj v prípade ProMan Plus je možné vyžiadať si prvé balenie zdarma, pričom zaplatíte len poštovné. Toto základné balenie obsahuje tabletky na prvý mesiac užívania, samozrejme, pri dodržaní správneho dávkovania jednej tabletky za jeden deň.

Jednorazové balenie je teda o niečo drahšie v prepočte na jeden mesiac užívania, kým dvojmesačný program ponúka úsporu až 30 % za jeden mesiac užívania. Tu chcem upozorniť, že ak nebudete s účinnosťou prvého balenia spokojní, môžete odber nasledovných balíkov pochopiteľne ukončiť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kde kúpiť

ProMan Plus Kde kúpiť ProMan Plus sa nedá kúpiť v lekárni, aspoň teda ja som ho ešte v žiadnej internetovej ani kamennej prevádzke nenašiel. Zakúpiť sa ale dá pomerne jednoducho cez internet, čo je podľa mňa aj najlepšia a najpohodlnejšia cesta. Ak sa dá, tento spôsob objednávky odporúčam pri všetkých prípravkoch, ktoré som recenzoval.

To, že sa ProMan Plus nedá zakúpiť v lekárni, by som pritom nevnímal ako nič negatívne. Je pravda, že viacero ľudí si na tejto skutočnosti zakladá a považuje ju za znak kvality, ale tak tomu naozaj nie je. Stačí si spomenúť na množstvo nekvalitných prípravkov na erekciu, ktoré boli či sú na našom trhu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najlepšie je teda objednať si ProMan Plus cez eshop oficiálneho distribútora u nás.. Tu si môžete objednať rovno balenie s vyskúšaním zadarmo, kde zaplatíte len poštovné a balné. Navyše, máte záruku, že sa jedná o originálny prípravok.

Diskrétne doručenie PLATÍTE AŽ PO PREVZATÍ

Veľkou výhodou, teda z pohľadu nového zákazníka, ktorý ešte nemá dôveru v tento prípravok, je platba až po prevzatí. Balíček vám príde na adresu, ktorú zadáte v objednávke a až po jeho doručení sa platí za prípravok.

Online objednávka, doprava a doručenie

ProMan Plus Online objednávka, doprava a doručenie Pre tých, čo by chceli vedieť, ako prebieha objednanie ProMan Plus, som pripravil krátke predstavenie postupu online objednávky cez internet. Uvidíte, že je to veľmi jednoduché, zaberie to len pár minút a zvládne to naozaj každý:

  • Najprv si vyberte, či chcete jednorazové balenie alebo dvojmesačný program
  • Následne vyplníte vaše údaje vrátane adresy doručenia
  • Potom zaškrtnete, že súhlasíte s podmienkami
  • Po poslednej kontrole objednávky stlačte tlačítko Objednať

Pokiaľ ste si vybrali skúšku zadarmo, na úvod vám príde 30 tabletkové balenie, kde nezaplatíte za samotný prípravok, ale iba poštovné a balné. To je spolu 1,95 €. Prípravok vám príde priamo domov prostredníctvom Slovenskej pošty, ale nemusíte sa báť, je to v diskrétnom balení.

Podľa vyjadrenia výrobcu vám príde balíček najneskôr do 10 dní, mne ale prišiel oveľa skôr, už po troch dňoch. Ďalšie balenie vám príde automaticky, pričom nemusíte zaň platiť hneď, ale prostredníctvom zloženky až do 14 dní. Ďalšie posielanie ale môžete kedykoľvek a bezplatne ukončiť, k ničomu sa nemusíte zaviazať.

MOŽNOSŤ VRÁTENIA ZÁSIELKY

Pokiaľ sa rozhodnete balíček vrátiť, môžete tak spraviť v prípade, že ho neotvoríte a nezačnete tabletky spotrebovávať. Samotné zasielanie ďalších balíčkov je možné kedykoľvek zmeniť aj zrušiť.

Najčastejšie otázky

ProMan Plus Najčastejšie otázky Poďme sa pozrieť teraz na najčastejšie otázky, ktoré mužov v súvislosti s ProMan Plus trápia. Nie sú to len technické informácie o zložení či dávkovaní, ale aj niektoré praktické dotazy. Navštívil som zopár webových stránok a snažil sa na jednom mieste zhrnúť všetko, čo vás najviac zaujíma. Tu je výsledok:

Pomôže mi k lepším účinkom častejšie užívanie?

Musím povedať, že nie, hoci som na niektorých diskusných fórach našiel aj skúsenosti mužov, ktorí hovorili o nadmernom užívaní ako o možnosti, ako dosiahnuť lepšie výsledky a omnoho skôr. Nie som však zástanca takéhoto riešenia a skôr si myslím, že nadužívanie vám nepomôže, môže skôr vyvolať nejaké nežiaduce účinky.

Viacerí muži sa sťažovali na vysokú cenu. Ako to je v porovnaní s konkurenciou?

ProMan Plus nie je ten typ prípravku, ktorý by sa u nás vyskytoval v nejakom veľmi širokom počte. Príliš veľkú konkurenciu nemá a tomu zodpovedá aj cena. Podľa mňa nie je táto cena vysoká, najmä nie pri dvojmesačnom balíku. Musím však povedať, že som videl už aj lacnejšie prípravky, ale ich zloženie ani účinky neboli na takejto úrovni.

Ako funguje posielanie pri vernostnom programe?

Pokiaľ sa rozhodnete pre dlhodobé užívanie, je vernostný program cenovo najvýhodnejšia možnosť. Každé dva mesiace vám príde zvýhodnený balíček za akciovú cenu, pričom z programu sa možno kedykoľvek odhlásiť alebo zmeniť dátum doručovania, prípadne si dať prestávku a posielanie prerušiť.

Ako dlho treba prípravok užívať a kedy sa objavia prvé výsledky?

Ja sám som užíval ProMan Plus dokopy 4 mesiace. Prvé účinky som spozoroval zhruba po mesiaci, čo bola už dostatočne dlhá doba a chcel som to dokonca aj skončiť. Potom sa to však už našťastie zlepšovalo, čo je pozitívne. Osobne si myslím, že 4 mesiace sú optimálna doba na užívanie, potom by som odporúčal dať si menšiu pauzu.

Zloženie prípravku je veľmi bohaté, ale je aj dostatočne silné?

Tu treba povedať objektívne, že vzhľadom na veľmi pestré zloženie až 12 účinných látok musí logicky platiť, že určitých látok bude v tabletkách ProMan Plus jednoducho menej. Osobne si myslím, že niektoré koncentrácie neboli zvolené vhodne a to má za následok dlhšiu dobu, dokedy sa prejavia prvé účinky. To je podľa mňa trocha škoda a nevyužitý potenciál.

Skúsenosti

ProMan Plus Skúsenosti Čo hovoria na užívanie ProMan Plus iní muži? Stretol som sa s dvoma typmi reakcií a hodnotení. Prvým typ je až prehnane pozitívna referencia a vychválenie všetkých účinkov do nebies, prípadne úplne opačné hodnotenie. Podľa mňa nejde o reálny odraz skúsenosti ale len o skrytú reklamu alebo antireklamu.

Druhým typom hodnotení sú triezvejšie konštatovania výhod a nevýhod. Muži sú síce spokojní s účinnosťou na libido a vitalitu, ale problémom je intenzita účinkov a rýchlosť ich nástupu. Trvá pomerne dlhú dobu, obvykle 3 až 4 týždne, kým sa dostavia viditeľné účinky a u každého muža sú v inej intenzite a šírke.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Nestabilita účinkov ale nie je tak veľká, ako u väčšiny podobných prípravkov, skôr by som hodnotil účinnosť podľa reakcií a skúseností mužov ako nadpriemernú. Pozitívom je absencia nežiaducich účinkov aj pri dlhodobom užívaní. Niektorí muži sa sťažovali na vyššiu cenu, ale takýchto reakcií nebolo príliš veľa.

NEJDE O NÁHRADU ODBORNEJ LIEČBY

Upozorňujem, že ProMan Plus netreba vnímať ako náhradu odbornej liečby. Ak máte vážne hormonálne problémy alebo problémy s nervovou sústavou či inými oblasťami, kde môžu byť účinky prípravku viditeľné, mali by ste svoj stav konzultovať s lekárom.

Vlastná skúsenosť

ProMan Plus Vlastná skúsenosť Moja vlastná skúsenosť s užívaním trvala naozaj nezvyklo dlho, nepamätám si, kedy som naposledy nejaký prípravok testoval až 4 mesiace. Pravdou je, že si to vynútili aj okolnosti, prvé účinky som totiž zaznamenal skoro až po mesiaci.

Musím ale povedať, že odkedy sa začali objavovať, bol som už len a len spokojný. Neviem, či je to tým, že ja osobne som v dobe užívania nemal až také problémy s únavou, nedostatkom energie alebo s nízkym libidom, ale podľa mňa je účinnosť prípravku pozoruhodne dobrá.

Navyše, okrem zlepšenia libida, vitality a pocitu energie, pocítil som akoby aj zlepšenie fungovania celého tela a zlepšenie fyzickej kondície. Mal som pocit, že dokážem znášať viac fyzickej a mentálnej záťaže, pričom tento účinok sa ukázal najviac v druhej polovici obdobia, počas ktorého som ProMan Plus užíval.

Výsledok vlastného testovania

ProMan Plus Výsledok vlastného testovania ProMan Plus ja osobne podľa vlastnej skúsenosti považujem za veľmi schopný produkt na zvýšenie testosterónu, ale aj výkonnosti a vitality. Musím však zohľadniť nielen klady, ale aj zápory a nevýhody. Navyše, to, že prípravok funguje, ešte samozrejme neznamená, že funguje bezchybne a nedá sa mu nič vytknúť.

  • ProMan Plus podľa školského známkovania odo mňa dostane známku 1 s mínuskou

Jednotka je za účinnosť a za kvalitné zloženie, ktoré sa viac-menej v praxi aj prejavuje. Na druhú stranu, účinky by mohli byť stabilnejšie a najmä by mohli prísť skôr. V tomto vidím pomerne veľké mínus, ktoré som zohľadnil aj pri známkovaní ProMan Plus.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Celkové hodnotenie je určite pozitívne a moje vlastné testovanie, ktoré trvalo dlhé mesiace, prinieslo u mňa to, čo som očakával. Pochopiteľne, u každého muža to môže byť iné, ide o prípravok s prírodnými účinnými látkami, kde je to typické.

Zhodnotenie

ProMan Plus Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie je teda skôr pozitívne. ProMan Plus síce nepatrí medzi typické prípravky určené na celkovú podporu potencie a sexuálneho zdravia, ale pre mužov je určite veľmi dobrým pomocníkom k získaniu vyššieho libida a celkovo vyššej sexuálnej aj celkovej energie a vitality.

Skúsenosti iných mužov, ako aj moja vlastná skúsenosť, ma oprávňujú ProMan Plus odporučiť na užívanie, ale treba pamätať na to, že na prejavenie viditeľných výsledkov je potrebné dlhodobejšie dávkovanie. Mne sa osvedčila 4-mesačná kúra a následne prestávka na dva mesiace.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravok má navyše tieto 4 dôležité výhody:

  • vďaka rastlinnému charakteru a netreba báť vedľajších účinkov
  • z toho istého dôvodu ho môžete kúpiť bez predpisu
  • dlhodobé užívanie je bezproblémové a jednoduché
  • účinky sa síce prejavia po dlhšom užívaní, ale aj dlhšie vytrvajú

Veľkým plusom je cena v prípade, že sa rozhodnete pre dvojmesačné balenie. Inak si viem predstaviť aj o niečo lepšie podmienky. Ako dobrú marketingovú taktiku hodnotím prvý balíček zdarma, podľa mňa to môže presvedčiť viacerých nerozhodných mužov. Myslím však, že kto si prečíta hodnotenia a recenzie, ten bude vedieť, že ide o kvalitný produkt.

Na záver si dovolím ešte jedno upozornenie a to, že ProMan Plus patrí z hľadiska zloženia aj účinku medzi originálne a unikátne produkty na našom trhu. Je len veľmi málo prípravkov, ktoré mu môžu konkurovať, no ani zďaleka nemajú také výsledky, ako práve tieto tabletky. To je podľa mňa veľmi dobrá reklama pre výrobcu aj značku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.11

18 Hodnotení