Prostanax: Recenzia nových tabliet na podporu zdravia prostaty. Tu sú moje skúsenosti!

Okrem prípravkov určených na erekciu a skvalitnenie sexuálneho života mám dostatok skúseností aj s kategóriou tabliet na podporu zdravého a správneho fungovania prostaty. Keď som sa dozvedel, že aj môj obľúbený výrobca Zerex uviedol na trh svoju vlastnú značku takto zameraného prípravku, musel som ho okamžite vyskúšať.

Prostanax, ako sa tento prípravok volá, patrí medzi výživové doplnky vo forme voľne predajných tabliet. Ako to už býva aj v prípade iných produktov tejto značky, zloženie je 100 % prírodné a teda pre organizmus prirodzené.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na prvý pohľad je Prostanax zaujímavým a kvalitným prípravkom, ale musel som ho samozrejme vyskúšať aj v praxi. Aké sú moje skúsenosti, aké majú tabletky účinky a aká je ich cena, to vám prezradí táto moja recenzia.

Doba testovania produktu3 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinky2 týždne
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie stavu prostaty
Prevencia proti rakovine prostaty
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 24 hod
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena24.00 €
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Prostanax: Výrobca a pôvod Za značkou Prostanax stojí ten istý výrobca, ako aj za značkou známych tabliet na podporu potencie a erekcie Zerex. Ide o spoločnosť Active life, ktorá má na našom trhu už dlhé roky skúseností a referencií. Spoločnosť je známa najmä tabletkami pre mužov, ale vyrába napríklad už aj afrodiziakálne parfumy a to aj pre ženy.

Vďaka tomu, že značka je dostatočne známa, sa nemusíte obávať o serióznosť prípravku. Prostanax je aj oficiálne registrovaný ako výživový doplnok a spĺňa všetky podmienky pre jeho predaj na našom trhu, čo dokumentuje aj registrácia na Úrade verejného zdravotníctva SR. Z hľadiska pôvodu a bezpečnosti teda netreba mať žiadne pochybnosti.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Zloženie a účinné látky

Prostanax: Zloženie a účinné látky Ako som povedal už skôr, Prostanax je založený na rastlinných účinných látkach prírodného pôvodu. Podobne, ako tomu je aj v mnohých iných prípravkoch určených na podporu prostaty, aj v prípade Prostanaxu je dominantnou zložkou Saw Palmetto. Okrem neho sú tu ale aj iné látky, ktoré majú na prostatu tiež veľmi pozitívny vplyv.

Tu je celé zloženie s detailným pohľadom na každú jednu obsahovú látku:

Serenoa plazivá: Za týmto názvom sa skrýva rastlina odborne nazývaná Serenoa repens, u nás možno známejšia pod anglickým pomenovaním Saw Palmetto. Táto rastlina pochádzajúca zo Severnej Ameriky je v podstata malá palma, ktorej extrakty a výťažky sa bežne využívali už od nepamäti v tradičnej a ľudovej medicíne na podporu prostaty.

Rastlina má priaznivé účinky na správnu funkciu predstojnej žľazy aj močového systému, pomáha aj na zachovanie reprodukčnej schopnosti a súčasne podporuje rast vlasov. Pozitívne tiež ovplyvňuje mužské pohlavné hormóny a ich hladinu, pričom prispieva pri správnom užívaní a dostatočnom dávkovaní aj k prevencii voči zápalom prostaty.

V Prostanaxe je Saw Palmetto dominantnou a najdôležitejšou zložkou práve kvôli podporným účinkom na prostatu a jej fungovanie. Okrem toho má rastlina aj antioxidačné a detoxikačné účinky, pre mužov sú ale dôležitejšie tie, ktoré pomáhajú na zvýšenie libida a sexuálneho apetítu. Tie ale zas netreba príliš preceňovať.

Žihľava: Odborne sa tejto rastline hovorí Pŕhľava dvojdomá a u nás ju možno nájsť prakticky všade, nakoľko na mnohých lúkach alebo pri hájoch rastie aj ako burina. Zaujímavé je, že sa jej darí nielen v našom podnebnom pásme, ale napríklad aj v Južnej Amerike. U nás je Žihľava tradičnou súčasťou rastlín využívaných v ľudovej medicíne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rastlina pôsobí protizápalovo a má dezinfekčný aj močopudný účinok na močové cesty, čím si vyslúžila pevné miesto v zložení urologických čajov. Dôležitá je jej funkcia na podporu činnosti obličiek, no základom jej vplyvu je podpora zdravia močových ciest a teda nepriamo aj prostaty.

Zinok: Zinok patrí medzi minerály s extra dôležitým účinkom práve pre mužov. Samotný minerál pomáha na lepšiu kondíciu prostaty a to aj prostredníctvom ovplyvňovania hladiny testosterónu v tele. Hladinu tohto hormónu udržuje v zdravých limitoch a pomáha tak aj správnej výške sexuálneho apetítu či na plodnosť.

Minerál zinok má priaznivý vplyv aj na antioxidačné procesy v tele, zlepšuje metabolizmus hormónu šťastia melatonín, pomáha na zlepšenie spánkového režimu a podporuje lepší stav imunitného systému. V Prostanaxe sa ale nachádza najmä kvôli pozitívnym účinkom na vylučovaciu sústavu a pre podporu zdravej prostaty.

Ďalšie látky: Nielen účinné látky zodpovedné za jednotlivé účinky, ale aj iné doplnkové látky a zložky sú obsiahnuté v tabletkách Prostanax. Obal kapsuly je tvorený látkou zvanou želatán, ktorá zlepšuje prehĺtanie a vstrebateľnosť. Farbivom je oxid titaničitý a ako protihrudkujúce zložky sú tu obsiahnuté horečnaté soli mastných kyselín.

Samotné tri účinné látky sú zastúpené v tabletkách nasledovne:

Látka:Množstvo
Serenoa plazivá - Saw Palmettoextrakt z plodu (4:1) 320 mg
pŕhľava dvojdomá (Urtica dioica)extrakt z koreňa 1% - ný 250 mg
zinok (mliečnan zinočnatý) 10 mg10 mg

KVALITNÉ EXTRAKTY

Veľa konkurenčných značiek ponúka podobné zloženie, ako je tomu v prípade Prostanaxu, no treba sa pozerať ešte na jednu dôležitú vlastnosť a tou je kvalita a pôvod látok. Nekvalitné extrakty totiž nikdy nebudú tak účinné, ako tie kvalitné a v prípade tohto prípravku sa kvalita prejavuje viditeľne aj v praxi.

Dávkovanie a užívanie

Prostanax: Dávkovanie a užívanie Prostanax patrí teda medzi prírodné prípravky, ktoré si zakladajú na rastlinnom zložení. To so sebou prináša množstvo výhod, ale aj jedno menšie mínus. Tým mínusom je nutnosť dlhodobejšieho a pravidelného užívania každý deň, aby sa mohli účinky prejaviť naplno. Určite teda tabletky nebudú účinkovať z večera do rána.

  • 1 dávka = 1 kapsula. Maximálna denná dávka za 24 hodín je práve 1 kapsula
  • Samotnú tabletku môžete užiť najlepšie po jedle a zapiť tekutinou, ideálna je voda, určite ju nezapíjajte alkoholom

Zloženie celej tabletky je aj vďaka pomocným látkam prispôsobené na čo najjednoduchšie prehltnutie. Tabletka nie je príliš veľká a myslím, že s užívaním by ste nemali mať žiaden problém. Na čo chcem obzvlášť ešte raz upozorniť, to je dávkovanie. Určite neprekračujte maximálnu dennú dávku, rýchlosť ani účinnosť prípravku to nezlepší.

Účinky

Prostanax: Účinky Prostanax je výživovým doplnkom primárne určeným na podporu zdravia prostaty a jej fungovania. Vďaka svojmu komplexnému zloženiu však má pozitívne účinky napríklad aj na hladinu testosterónu, lepšie fungovanie močového systému a niektoré iné oblasti týkajúce sa kvality sexuálneho života u mužov.

Tu sú všetky účinky a vplyvy, ktoré Prostanax môže na vás mať na základe zloženia:

Podpora zdravia a normálnej funkcie prostaty

Alfa a omega tabliet Prostanax je normalizovanie funkcie prostaty a podpora jej zdravého stavu. V tomto ohľade u mňa Prostanax účinkoval už po troch týždňoch užívania, kedy prišli prvé menšie viditeľné výsledky. Bral som tabletky kvôli postupnému zlepšovaniu sa až 2 mesiace, vystačilo mi na to jedno celé balenie. Tento účinok hodnotím veľmi pozitívne.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Pozitívny vplyv na stav a fungovanie močovej sústavy

Okrem podpory prostaty má Prostanax pozitívny vplyv aj na močové cesty a to vďaka obsahu Saw Palmetta aj Pŕhľavy dvojdomej. Na základe zloženia by malo prísť k močopudnému účinku a tiež k dezinfekcii močových ciest. Neviem tieto účinky samozrejme nijak zmerať, ale moja skúsenosť, ako aj skúsenosť iných mužov, potvrdzuje zlepšenie močenia.

Podpora stavu vlasov

Vďaka minerálu Zinok a jeho pomerne vysokému obsahu v rámci zloženia vám môže dlhodobé užívanie Prostanaxu zlepšiť aj stav vašich vlasov. Samotný Zinok je nevyhnutný aj pre správny a zdravý rast vlasov, jeho dostatok v tele pomáha proti rednutiu. V tabletkách je ho presne toľko, koľko ho za 1 deň potrebujete.

Podpora libida a reprodukčnej schopnosti

Áno, viem, na túto oblasť sú určené iné tabletky a prípravky iného charakteru, ale vďaka komplexnému zloženiu vám môžu tabletky pomôcť aj v týchto smeroch. Podpora libida je zabezpečená vďaka vplyvu na hladinu testosterónu, plodnosť zlepšuje Zinok aj Saw Palmetto. Ja sám som cítil najmä to vyššie libido.

VPLYV NA TESTOSTERÓN

Jedným z účinkov Prostanax u je vplyv na hladinu testosterónu a to práve vďaka obsahu minerálu Zinok. Tento vplyv sa potom odzrkadlí aj v podpore sexuálneho apetítu a tiež aj v podpore plodnosti. Pre mužov je to podľa mňa veľké plus!

Nežiaduce účinky

Prostanax: Nežiaduce účinky Možno očakávať počas užívania Prostanaxu nejaké nežiaduce alebo vedľajšie účinky? V tomto ohľade vás určite moja vlastná skúsenosť poteší, nakoľko ja som nič podobné nespozoroval. Je to vlastne aj jedna z najväčších výhod tabliet s rastlinným zložením, napríklad oproti syntetickým liekom, ktoré takéto účinky majú.

Pochopiteľne to ale neznamená, že sa nemôže vyskytnúť nejaký problém. Tým môže byť napríklad alergická alebo precitlivená reakcia, čo sa vopred nedá vylúčiť. Na úvod užívania podobných prípravkov sa sporadicky môže objaviť aj bolesť hlavy alebo tráviace problémy, to všetko ale postupne zmizne. U mňa sa našťastie nič také nevyskytlo.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Balenie a cena

Prostanax: Balenie a cena Prostanax sa vyrába len v jednej veľkosti balenia, konkrétne v balení Prostanax 60 tabliet. Pri dodržiavaní odporúčaného dávkovania vám vydrží balenie dva mesiace, no ja určite odporúčam dlhodobé a pravidelné užívanie pokojne aj pol roka sústavne. Prvé účinky síce prídu už v prvom mesiaci užívania, ale dlhodobé dávkovanie je najlepšie.

Tu sú náklady na deň užívania Prostanaxu v porovnaní s jeho najväčšou konkurenciou:

ProduktCena za balenie:Cena za dennu dávkuOverená kúpa
Prostanax24,00 €0,40 €Chcem skúsiť
Prostalex12,99 €0,21 €Chcem skúsiť
Fixoprost19,500,32 €Chcem skúsiť
Prostaxin0,40 €Chcem skúsiť

Ako vidíte, Prostanax má veľmi dobrý pomer ceny a výkonu, obzvlášť ak uvážime, že v praxi sú jeho účinky naozaj prijímané s veľmi pozitívnymi reakciami. Určite sa nájdu na trhu aj lacnejšie prípravky, ale treba sa vždy pozerať nielen na cenu, ale aj na to, aký výsledok za túto cenu dostanete.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde kúpiť

Prostanax: Kde kúpiť Prostanax sa dá kúpiť ako výživový doplnok bez toho, aby ste museli predtým absolvovať nejaké lekárske vyšetrenie u urológa. Nepotrebujete teda lekársky predpis ani recept, čo ale neznamená, že by ste mali nákup podceniť. Prípravok je určený ako podpora zdravia a fungovania, nie ako náhrada odbornej lekárskej liečby.

Čo sa týka možností, Prostanax v lekárni nekúpite. Nedá sa to v klasickej kamennej a ani v internetovej, pričom dôvodom nie je nejaká pochybná kvalita. Prípravok je riadne registrovaným a certifikovaným výživovým doplnkom, avšak výrobca volí cestu vlastnej distribúcie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak ste už niekedy prišli do kontaktu s tabletkami Zerex, nie je to pre vás asi prekvapením. V opačnom prípade vás chcem ale uistiť, že takýto predaj má svoje výhody a netreba sa ho vôbec báť. Môžete sa spoľahnúť na to, že výrobok bude vždy na sklade a máte aj istotu originality značky pri kúpe.

RÝCHLY NÁKUP

Jedna z najväčších výhod nákupu cez internet spočíva v rýchlosti a tu Prostanax naozaj exceluje. Ihneď po prijatí objednávky výrobca odosiela balenie dopravcovi a tak môžete mať tabletky doma dokonca už do 24 hodín!

Online objednávka, doprava a doručenie

Prostanax: Online objednávka, doprava a doručenie Aby som vám ukázal, že nákup Prostanaxu cez internet z oficiálneho eshopu výrobcu je jednoduchý, rýchly a bezpečný, načrtnem postup a základné podmienky predaja a kúpy tabliet. Nech sa páči, toto je postup v skratke:

  • Na úvod si vyberiete počet balení, ktoré si chcete objednať
  • Následne vložíte balenie alebo balenia do košíka a postupujete ďalej
  • Vyplníte osobné údaje, spôsob dopravy a typ platby
  • Na záver objednávku ešte raz skontrolujete a odošlete
❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka spôsobu dopravy, na výber sú až 3 možnosti. Prvou je kuriér UPS, ktorého odporúčam ako najrýchlejšieho, no stojí až 4,50 €. Druhou možnosťou je doručenie cez Slovak Parces Service, kde sa ale dá platiť len v hotovosti. Treťou možnosťou je doručenie klasicky cez Slovenskú poštu, čo je najlacnejšie a stojí to len 3 €.

Ako som naznačil, platiť sa dá aj priamo pri prevzatí kuriérovi. V prípade UPS aj platobnou kartou, inak len v hotovosti. Ak by ste chceli zaplatiť vopred, v eshope je to samozrejme možné tiež. Môžete tak spraviť klasicky prevodom SEPA alebo aj prostredníctvom platby kartou cez GP Webpay, čo je ešte rýchlejšie.

Diskrétne doručenie DOPRAVA ZDARMA

Kúpa Prostanaxu cez internet nemusí byť spojená vždy len s platbou za dopravu. Ak si kúpite napríklad 3 balenia, ktoré vám vydržia až pol roka, za dopravu neplatíte. Pri nákupe nad 70 € totiž výrobca hradí dopravu k vám domov za vás, čiže doručenie je bezplatné.

Najčastejšie otázky

Prostanax: Najčastejšie otázky V súvislosti s Prostanaxom mužov zaujímajú nielen teoretické a technické informácie, ale aj niektoré praktické. Za týmto účelom som si pozrel nejedno internetové fórum či diskusiu a našiel som zopár otázok, ktoré muži kladú v súvislosti s Prostanaxom najviac. Tu sú tie najčastejšie spolu s mojimi vlastnými odpoveďami na základe skúseností:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je možné užívať Prostanax aj občasne, nielen pravidelne?

Pochopiteľne, spôsob užívania je len na vás. Pokiaľ neprekročíte maximálnu dennú odporúčanú dávku, môžete užívať Prostanax podľa svojej ľubovôle. Na základe vlastnej skúsenosti, ale aj na základe skúseností iných mužov, však dôrazne odporúčam užívať tabletky pravidelne každý deň, má to najlepšie účinky na prostatu.

Kedy prídu prvé účinky a ako dlho budú trvať?

U mňa osobne som prvé viditeľné účinky zachytil už po 2 či 3 týždňoch, väčšinou do mesiaca sa dostavili u skoro všetkých mužov. Je to však individuálne, závisí to aj od stavu vašej prostaty. Čo sa týka ich dĺžky, aj mesiac po skončení užívania som ešte pozitívny vplyv cítil, je to teda dlhodobejšie.

Môže sa kombinovať Prostanax a alkohol?

Určite nie, hoci priamo výrobca to nezakazuje. Treba však povedať, že alkohol patrí medzi faktory, ktoré významne negatívne ovplyvňujú predstojnú žľazu a ide zároveň o rizikový faktor pre rôzne jej poruchy a ťažkosti. Sem-tam síce dva deci vína ako afrodiziakum neublížia, ale určite to nepreháňajte a určite to nekombinujte súčasne s tabletkami.

Vyskytli sa u mňa tráviace problémy, čo mám robiť?

Hoci bežne sa vedľajšie a negatívne vplyvy pri tabletkách s rastlinným zložením neobjavujú, niekedy môže nastať výnimka. Skúste počkať, tráviace problémy sú obvykle len reakciou žalúdka na niečo nové. Ak sa to neupraví do dvoch či troch dní, poraďte sa o ďalšom postupe s lekárom, môže ísť aj o alergickú reakciu.

Pomôže Prostanax naozaj aj na lepšie libido či plodnosť?

Vplyv na tieto oblasti tabletky naozaj majú a to vďaka svojmu zloženiu, nakoľko všetky tri účinné látky v istej podobe pomáhajú aj na sexuálny apetít alebo podporu reprodukcie, ale existujú na to aj oveľa lepšie prípravky. Ide o špeciálne tabletky práve na zvýšenie libida alebo podporu plodnosti a tie sa vám osvedčia viac.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Skúsenosti

Prostanax: Skúsenosti Podľa toho, čo som zisťoval, samotné tabletky Prostanax ešte nie sú až tak známe a muži skúsenosti zatiaľ skôr naberajú. Našiel som preto menší počet recenzií, komentárov a hodnotení, no musím povedať, že medzi nimi nebola žiadna vyložene negatívna skúsenosť.

Naopak, viacero skúseností a komentárov bolo veľmi pozitívnych. Najviac muži chválili prijateľnú cenu, šírku účinkov a pomerne skoré prvé viditeľné účinky. Prakticky všetky oblasti účinkov, ktoré výrobca Prostanaxu definuje na obale, sú v praxi dosiahnuté, hoci u každého muža individuálne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Muži sú spokojní aj so samotným užívaním, výčitky som nezaznamenal ani s vedľajšími účinkami. Spokojnosť je aj s procesom objednávky a doručením, dokonca viacero mužov po prvotnej pozitívnej skúsenosti objednalo viac balení kvôli doprave zdarma. Prostanax evidentne slávi úspech.

Vlastná skúsenosť

Prostanax: Vlastná skúsenosť Moja skúsenosť s Prostanaxom je pozitívna, hoci som sa k nemu dostal len náhodou. Keď som si šiel totiž objednať ďalšie balenie Zerexu priamo z oficiálneho eshopu výrobcu, narazil som na nové tabletky určené na podporu prostaty. Začal som si teda o prípravku zisťovať niečo viac a už na prvý pohľad ma zaujal.

Po doručení som sa rozhodol užiť celé balenie stoj čo stoj, ktoré mimochodom vystačí na 2 mesiace. Už po dvoch týždňoch som začal pociťovať prvé zlepšenie, ktoré sa prejavovalo najmä zlepšením močenia. Na konci užívania bol stav mojej prostaty aj močového systému viditeľne lepší a ja som bol naozaj rád, že som na tabletky narazil.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Pozitívne hodnotím však nielen ich žiaduce účinky, ale aj to, že u mňa osobne žiadne nežiaduce či vedľajšie ani nenastali. Samotné užívanie je bezproblémové, tabletky sa ľahko prehltnú a tým, že sa užíva len jedna za deň, som nemal ani šancu zabudnúť na dávkovanie.

Diskrétne doručenie BEZPROBLÉMOVÉ DODANIE

Okrem pozitívnych skúseností s užívaním sa chcem podeliť zvlášť aj o pozitívnu skúsenosť s dodaním tabliet. Objednal som si ich ráno a na druhý deň mi už kuriér doručil balíček. Balenie bolo samozrejme anonymné, čo hodnotím tiež veľmi pozitívne.

Výsledok vlastného testovania

Prostanax: Výsledok vlastného testovania Moje vlastné testovanie Prostanaxu teda dopadlo na výbornú. Prvé účinky už po dvoch týždňoch a viditeľné zlepšovanie účinnosti počas ďalšieho užívania, to všetko ma príjemne prekvapilo. Navyše, ak boli účinky naozaj komplexné a vo viacerých oblastiach.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Prostanax preto odo mňa dostáva jasnú 1ku, najlepšiu známku, akú môžem dať

Na Prostanaxe by som chyby musel hľadať lupou, no pochybujem, že by som našiel nejakú zásadnú. V porovnaní so svojou konkurenciou tabletky vynikajú účinkami, ale napríklad aj spôsobom objednávky a doručenia.

Značka si drží kvalitu, ktorú ja osobne oceňujem aj u Zerexu. Pochopiteľne, nejedná sa o žiaden liek, ide skrátka o prírodný prostriedok na podporu lepšieho fungovania prostaty a na zdravú funkčnosť močových ciest. Pozitívne však hodnotím aj presah účinkov do oblasti sexuálneho života, aj keď na to existujú aj viac špecializované tabletky.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Zhodnotenie

Prostanax: Zhodnotenie Značke Prostanax je naozaj ťažko niečo vytknúť, takže moje záverečné zhodnotenie sa bude niesť v pozitívnom duchu. Z hľadiska účinkov, pomeru ceny a kvality, objednávky, užívania, dávkovania a aj z hľadiska zloženia, tu všade Prostanax jednoducho exceluje a predstavuje určite špičku vo svojom obore.

Samozrejme, nejde o žiaden čarovný prútik alebo všeliek na všetky možné problémy prostaty, no rozhodne je v rámci podporných prípravkov pre zlepšenie fungovania a zdravia predstojnej žľazy medzi tými najlepšími na trhu. Ak sa k tomu pridá aj výborná cena, nie je čo riešiť.

Prostanax odporúčam určite vyskúšať aj kvôli nasledovným výhodám:

  • rastlinné zloženie je pre telo aj prostatu najviac prirodzené
  • širšie účinky pomáhajú aj na močový systém a tiež na sexuálny život
  • tabletky sú dostupné bez predpisu a lekárskeho vyšetrenia
  • vďaka zloženiu sa netreba báť o žiadne vedľajšie účinky
❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Prostanax sa ukázal ako bezproblémový aj v prípade dlhodobého užívania. U mňa konkrétne sa nedostavila ani alergická reakcia, ani bolesti hlavy a ani žiadne iné vedľajšie účinky. Z tohto pohľadu som dokonca ani nenašiel sťažnosti na nežiaduce účinky od iných mužov.

Pozitívne hodnotím taktiež fakt, že prípravok má vysoko koncentrované zloženie a bol laboratórne testovaný, takže výrobca si evidentne v oblasti kvality tabliet verí. Účinnosť v praxi je na výbornej úrovni, čiže mne neostáva určite nič iné, ako Prostanax odporučiť minimálne na vyskúšanie. Podľa mňa pri ňom ale zostanete dlhodobo.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.26

39 Hodnotení