Spedra

Spedra skúsenosti, účinky a porovnanie 50 mg, 100 mg a 200 mg tabliet

Možno ste sa s týmto liekom na erektilnú dysfunkciu ešte nestretli a poviem vám pravdu, ani by som sa vám nečudoval. Spedra patrí medzi najnovšie prípravky s obsahom chemicky vyrábaných účelových látok zameraných na uvoľnenie krvných ciev v penise, čo umožní dosiahnuť erekciu mužom s impotenciou.

Základom lieku je účinná látka zvaná Avanafil, ktorá bola vyrobená len nedávno, v roku 2013. Ide o nový inhibítor fosfodiestefázy typu 5, ktorý sa mal pri uvedení na trh stať podľa mnohých odborníkov silným konkurentom zavedených značiek. Podľa mňa sa to podarilo len čiastočne, značka ako taká ešte stále nie je dostatočne známa.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zároveň však treba povedať aj to, že účinnosť Spedry nikto nespochybňuje. Skúsenosti mužov ukazujú, že táto bledožltá oválna tabletka má svoj zmysel pri ťažších formách erektilnej dysfunkcie.

Výrobca a pôvod

Spedra - Výrobca a pôvod Spedra je liekom na erektilnú dysfunkciu, za ktorým stojí farmaceutická spoločnosť Menarini – Von Heyden GmbH. Ide o veľkú skupinu zastúpenú vo viac ako 100 krajinách sveta s 50 ročnou históriou. Spoločnosť pôsobí vo farmaceutickom a celkovo zdravotníckom sektore naozaj komplexne a z roka na rok rastie.

Výrobcom je buď priamo spoločnosť sídliaca v Nemecku, alebo spoločnosť Sanofi Winthrop Industrie so sídlom vo Francúzsku. Tabletky sú svetložltej farby a oválneho tvaru, pričom na jednej strane je označená gramáž účinnej látky Avanafil podľa verzie tabletky. Vyrábajú sa tri typy a to Spedra 50 mg, Spedra 100 mg a najsilnejšia Spedra 200 mg.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zloženie a účinné látky Spedry

Zloženie a účinné látky Spedry Na rozdiel od väčšiny konkurencie, Spedra je tvorená v základe účinnou látkou zvanou Avanafil. Z hľadiska vývoja ide o mladšiu účinnú látku ako sú napríklad Sildenafil vo Viagre, Tadalafil v Cialise alebo Vardenafil v Levitre. V princípe je ale účinnosť látky založená na tom istom účinku, ako konkurenčné účinné látky.

Zloženie Spedry je teda nasledovné:

Avanafil: Jedná sa o inhibítor fosfodiestefázy typu 5 , v skratke PDE5 inhibítor. Ide o vazodilatačnú látku, ktorej zmyslom je zlepšiť prekrvenie pohlavného údu, čím sa dosiahne úplná erekcia u mužov, ktorý s tým mali problém. Veľkým pozitívom látky je rýchla vstrebateľnosť, vďaka čomu môže v organizme dosiahnuť maximálnu koncentráciu už do 45 minút.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pomocné a doplnkové látky: V samotnom jadre aj obale tabletky sa okrem Avanafilu ako účinnej látky nachádzajú aj niektoré doplňujúce a podporné doplnkové zložky. Ide najmä o manitol, kyselinu fumarovú, hydroxypropylcelulózu, nízko substituovanú hydroxypropylcelulózu, uhličitan vápenatý, magnéziumstearát a žltý oxid železitý. Ten posledný dáva tabletkám charakteristickú svetložltú farbu, podľa čoho ich možno spoznať.

ÚČINKY AVANAFILU

Pôsobenie Avanafilu v organizme spočíva v roztiahnutí ciev po užití tabletky. Vďaka tomu prichádza na základe sexuálnej stimulácie k rozšíreniu krvných ciev v penise, čo umožní zaplavenie toporivých teliesok krvou a následne aj prekrvenie celého pohlavného údu. Vďaka Avanafilu je možné dosiahnuť plnú erekciu, ale len u mužov s erektilnou dysfunkciou.

Dávkovanie a užívanie

Spedra - Dávkovanie a užívanie Užívanie a dávkovanie je pri Spedre veľmi podobné jej konkurenčným značkám. Aby ste ale mohli Spedru vôbec brať, musíte ju mať predpísanú od lekára, ktorý tak spraví až po diagnostike konkrétnej formy erektilnej dysfunkcie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie
  • Jedna dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka je 1 tabletka s obsahom 100 mg Avanafilu
  • Užitie by malo byť optimálne v rozmedzí 15 až 30 minút pred pohlavným stykom, účinok sa môže oneskoriť pri súčasnom užití s jedlom

Spedra je liek na perorálne použitie, takže tabletku stačí prehltnúť a zapiť vodou. Prechod na inú dávku, čiže úprava na silnejšiu alebo slabšiu verziu, môže byť len na základe vyšetrenia lekára. Úprava dávky je potrebná najčastejšie vtedy, ak sa nedostaví dostatočná erekcia, alebo ak je účinok až príliš intenzívny.

Účinky Spedry

Účinky Spedry Čo sa týka účinkov tabletky, ide o liek ovplyvňujúci v prvom rade erekciu a jej vznik. Na to som bol pripravený už pred prvým užitím, nečakal som od Spedry zázraky a pokiaľ k tomu budete pristupovať podobne aj vy, neprídu žiadne nepríjemné prekvapenia. Spedra zároveň nerieši erekciu dlhodobo, užívanie treba opakovať pravidelne.

Tu je moje hodnotenie účinkov tabletky na jednotlivé oblasti sexuálneho života:

Libido

Z hľadiska účinnosti na vyššiu sexuálnu chuť Spedra nemá žiaden vplyv ani výsledky. Neočakával som to ani od nej, nakoľko nejde o žiadne afrodiziakum alebo prípravok na ovplyvnenie testosterónu. V tomto ohľade teda tabletka žiaden účinok nemá.

Nástup erekcie

Druhá oblasť, teda nástup erekcie, je samozrejme doménou Spedry. V tomto kritériu musím tabletky pochváliť, avšak kvalita nástupu erekcie určite bude u každého muža individuálna. Ja som našťastie netrpel vážnou poruchou erektilnej dysfunkcie, takže to mala Spedra ľahké.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Prekrvenie penisu je aj vďaka tabletkám viditeľne lepšie, dokonca stoporenie bolo tvrdšie, ako v prípade niektorých iných podobných prípravkov. V tomto ohľade si teda tabletky počínajú dobre a účinnosť je naozaj taká, ako má byť.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Vďaka lepšej erekcii môže byť lepší aj pohlavný styk, no priamu účinnosť alebo súvislosť s jeho dĺžkou by som Spedre nepripisoval. To isté platí aj ohľadom oddialenia ejakulácie, tu žiadne vplyvy nečakajte.

Intenzita orgazmu

Ak chcete zažiť intenzívnejší orgazmus, s veľkou pravdepodobnosťou musíte siahnuť po inom riešení. Spedra niečo také nedokáže a jej vplyv môže byť len sekundárny, kedy po dlhšej dobe sexuálnej abstinencie kvôli erektilnej dysfunkcii môže byť prvý orgazmus lepší.

Vedľajšie účinky

Spedra - Vedľajšie účinky Bohužiaľ, ako to už pri liekoch všeobecne na predpis chodí, aj pri Spedre treba počítať s vedľajšími účinkami. Výrobca ešte stále napríklad nemá všetky nežiaduce účinky preskúmané detailne a liek je v tejto oblasti predmetom ďalšieho monitorovania. To samé o sebe nesvedčí o ničom pozitívnom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú podľa príbalového letáku najčastejšie spomínané vedľajšie účinky:

Časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť menej ako 1 z 10 mužov)

bolesť hlavy
sčervenanie
upchatý nos

Menej časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť menej ako 1 zo 100 osôb)

pocit závratov, ospalosti alebo veľkej únavy
upchatie prínosových dutín
bolesť chrbta
návaly tepla
pocit dýchacích ťažkostí pri námahe
zvýšený srdcový tep
porucha trávenia alebo žalúdočná nevoľnosť

Vyššie vymenované účinky sú len ukážkou toho, aké negatívne vplyvy môže, ale aj nemusí, užívanie tabletky mať. Viac sa dočítate v príbalovom letáku, kde sú komplexné informácie tohto druhu. Bohužiaľ, nežiaduce účinky sú so Spedrou spojené a viem to aj podľa vlastnej skúsenosti, ktorá nebola príliš pozitívna.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kontraindikácie a kedy nie je možné Spedru užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Spedru užívať Spedra je síce liečivo určené pre mužov trpiacich erektilnou dysfunkciou, no sú prípady a situácie, kedy nie je možné jej užívanie. Býva tomu na základe kontraindikácie s niektorými druhmi liekov, prípadne môžu byť u muža prítomné aj iné vylučujúce faktory.

Toto sú najčastejšie veci, ktoré sú pre užívanie Spedry problémové:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Problémy s užívaním tabletky môžete mať v prípade alergie na Avanafil alebo inú látku obsiahnutú v tabletke. Užívanie je vylúčené pri problémoch so srdcom, nízkom alebo príliš vysokom tlaku, bolestiach hrudníka, prekonaní mozgovej príhody alebo srdcového infarktu, problémoch s pečeňou a obličkami a iných chorobách uvedených výrobcom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Iné faktory vylučujúce užívanie

Spedru nesmú užívať deti a muži vo veku do 18 rokov, nie je rovnako určená ani pre ženy. Kombinovanie s grapefruitovou šťavou je tiež vylúčené, nakoľko má vplyv na účinnosť tabletiek. To isté platí aj pre alkohol. Vzhľadom na vedľajšie účinky si treba dať pozor aj pri šoférovaní vozidla a obsluhe strojov.

Kontraindikácie s liekmi

Kombinácia niektorých liekov a Spedry môže viesť k vážnym problémom a preto je vylúčené napríklad užívať spolu so Spedrou nitráty, iné lieky na erektilnú dysfunkciu s podobnými účinnými látkami, lieky na epilepsiu, niektoré antibiotiká na infekcie, lieky na nepravidelný srdcový tep a ďalšie lieky. Všetko sa dozviete na príbalovom letáku.

VPLYV NA PLODNOSŤ

Výrobca uvádza, že sa nezistil žiaden účinok na pohyb alebo štruktúru spermií po jednorazovej perorálnej dávke 200 mg tabletiek Spedry u zdravých dobrovoľníkov. V súčasnej dobe nie sú dostupné žiadne ďalšie údaje o vývine spermií a to ani u zdravých mužov, ani u mužov s miernou erektilnou dysfunkciou.

Balenie a cena

Spedra - Balenie a cena Čo sa týka konkrétnych verzií a balení Spedry, tu je ponuka veľmi široká. Podľa obsahu účinnej látky v tabletkách existujú tri varianty a to s obsahom 50 mg, 100 mg a 200 mg. To, ktorú by ste mali užívať, musí rozhodnúť lekár na základe diagnostiky. Všetky varianty sa dajú kúpiť v balení so 4 tabletkami.

Pri najsilnejšej 200 mg Spedre je možnosť kúpiť si aj väčšie balenie obsahujúce 8 tabliet, to isté platí aj pri 100 mg Spedre. Tá je dostupná dokonca aj v balení s 2 kusmi kapsúl. Čo sa týka cien, tie závisia od veľkosti balenia aj lekárni, kde tabletku kúpite, ale zväčša je to 6 až 7 € za jednu tabletku, čo je výrazne menej ako napríklad Viagra.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako a kde kúpiť Spedru

Ako a kde kúpiť Spedru Spedra je liek, ktorý slúži na riešenie impotencie v dôsledku špecifickej poruchy erekcie. To znamená, že ako liek je možné ho získať len na lekársky predpis, ktorý musí vystaviť lekár. Predpisu predchádza vyšetrenie, ktoré zistí, či muž trpí diagnózou, na ktorú sa Spedra užíva.

Ak áno, lekár predpíše pacientovi recept a ten si ho môže uplatniť v lekárni. Oficiálne sa totiž Spedra dá zakúpiť jedine a len v lekárni a to len na vyššie spomínaný recept. Výber lekárne je na vás, môže sa stať, že budete musieť hľadať dlhšie tú, kde bude Spedra na sklade na okamžitý odber.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Spedra - Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Vzhľadom na to, že bez predpisu sa Spedra získať nedá a nie všetci muži sú ochotní čakať u lekára alebo podstúpiť vyšetrenie, veľmi často sa využívajú aj rôzne iné cesty k získaniu lieku. Najčastejšie ide buď o pochybné webové stránky zo zahraničia, ktoré sa tvária ako eshopy, prípadne o inzeráty typu „Predám Spedru bez receptu“ a tak podobne.

  • Chcem upozorniť, že kúpa Spedry bez receptu je nelegálna
  • Rovnako tak ide o veľké riziko, nakoľko môžete natrafiť na neúčinné falzifikáty
  • Väčšina nelegálnych liekov neobsahuje účinné látky a ich zloženie môže byť toxické
  • Ak by ste aj kúpili originál Spedry bez predpisu, pôjde o výrazne drahšiu možnosť

Treba si uvedomiť, že hoci je tu lákadlo pohodlného získania riešenia na impotenciu bez zbytočnej administratívy a nepríjemných vyšetrení, nemusí to vždy pomôcť. Ak totiž netrpíte konkrétne tou diagnózou erektilnej dysfunkcie, na ktorú Spedra pomáha, bude to bez účinku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Oveľa častejšie, ako neúčinnosť originálnej tabletky v dôsledku nesprávneho typu choroby, je problém s falzifikátmi a napodobeninami. Laik nemá šancu rozoznať pri kúpe od anonymného zdroja, či sa jedná o skutočnú Spedru, alebo len bezcennú atrapu. Môžete tak nakoniec skončiť bez peňazí a aj bez účinného riešenia.

NEPOCHODÍTE ANI S INÝMI ZNAČKAMI

Ak si myslíte, že iné značky sú na tom lepšie ohľadom predaja bez receptu, mýlite sa. Viagra je častým terčom falšovateľov a predajcov pochybných prípravkov bez predpisu, to isté platí aj o jej konkurenčných značkách. Skrátka, ide vždy o riziko, ktoré sa neoplatí podstúpiť.

Najčastejšie otázky

Spedra - Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na to, čo vás v súvislosti so Spedrou zaujíma najviac. Vzhľadom na to, že ide o pomerne mladý prípravok, otázok je zrejme viac než dosť. Prehľadal som teda niekoľko internetových fór a diskusií a snažil sa zozbierať tie najviac časté otázky. Teraz k nim pripájam aj svoje odpovede:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako rýchlo nastupuje účinok a ako dlho trvá?

Veľmi to závisí od miery impotencie a tiež napríklad od jedla. U mňa sa ale účinok dostavil niekedy už po 15 minútach, všeobecne by sa mal dostaviť najneskôr do 30 minút od užitia tabletky. Čo sa týka jeho trvania, je to zhruba 3 až 5 hodín. Upozorňujem ale, že sú aj prípady, kedy začal účinkovať neskôr a jeho trvanie bolo skôr kratšie, nedosiahlo až 5 hodín.

Spedra a alkohol, je to zlučiteľné?

Príliš nie a ja sám odporúčam nepiť alkohol v dobe, kedy budete Spedru užívať. Súčasná kombinácia alkoholu a Spedry môže zvýšiť srdcovú frekvenciu, znížiť krvný tlak, privodiť závraty a bolesti hlavy alebo dokonca môžete vnímať búšenie srdca v hrudi. Navyše, alkohol znižuje účinnosť tabletky, takže jasná odpoveď je: nie je to zlučiteľné.

Sú vedľajšie účinky pri Spedre horšie, ako v prípade iných podobných tabliet?

Nemám rád, ak niekto generalizuje a to isté platí aj v prípade tejto otázky. Nemožno to určite povedať vo všeobecnosti, môžem vychádzať jedine zo skúseností a viacerých príkladov. Treba povedať, že pri iných tabletkách sa u mňa nevyskytli nežiaduce účinky v takej intenzite a rozsahu, ako pri Spedre. Môže to však byť aj výnimka a nemusí to nič znamenať.

Prečo sa vyrábajú až tri rôzne verzie Spedry a ktorá je najlepšia?

Subjektívna odpoveď, ktorá vychádza z mojich skúseností, je snaha ponúknuť mužom s rôznym stupňom erektilnej dysfunkcie adekvátne riešenie. Niekomu jednoducho bude stačiť menšie množstvo Avanafilu v tabletkách, pri ťažšej forme impotencie s väčšími cievnymi problémami by zrejme bežné 100 mg balenie nestačilo a tak vzniklo silnejšie, 200 mg.

Je možné aj dlhodobé a pravidelné užívanie?

Nepochybne to možné je, má to ale tri „ale“. Prvým je finančná náročnosť, nakoľko jedna tabletka stojí 6 až 7 € a ani väčšie balenia túto cenu príliš neznížia. Druhé „ale“ je miera účinnosti, nielen na erekciu, ale celkovo na sexuálny život. Tretím „ale“ sú vedľajšie účinky, ktoré sa síce vyskytujú u každého inak, ale pri dlhodobom užívaní môžu byť nepríjemné.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti so Spedrou

Skúsenosti so Spedrou Aké sú skúsenosti mužov so Spedrou? Všeobecne zatiaľ prevažujú pozitívne hodnotenia, aj keď na úplné závery je pochopiteľne vzhľadom na vek lieku a jeho účinnej látky možno trocha priskoro. Rozšírenosť Spedry v mnohých krajinách však napovedá, že si postupne získava svoju popularitu a môže tak prispieť k väčšiemu výberu.

Treba však povedať, že Spedra účinkuje len v prípade, že problém s vašou erekciou je spôsobený nedostatočným prekrvením pohlavného údu. To je jej účinok, pričom sa jedná o liek na erektilnú dysfunkciu tohto typu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Od Spedry určite nečakajte, že pôjde o afrodiziakum, ktoré vás nabudí a zvýši túžbu po sexe. Nemá ani vplyv na plodnosť a oddialenie ejakulácie. V neprospech prípravku hovoria vedľajšie účinky, ktoré aj podľa toho, čo uvádza výrobca, sú o niečo širšie, čo sa týka najmä najčastejšie sa vyskytujúcich vedľajších účinkov. Bohužiaľ, ide o dosť veľkú nevýhodu.

Vlastná skúsenosť

Spedra - Vlastná skúsenosť Ja sám som mal tú česť vyskúšať tabletky zatiaľ len raz. Z hľadiska účinkov ma nič neprekvapilo, ale ani nesklamalo. Pre ľudí, čo majú erektilnú dysfunkciu spôsobenú zlým a nedostatočným prekrvením pohlavného údu, pre nich má zmysel Spedru určite užívať a v tomto sa moje skúsenosti nelíšia od skúseností väčšiny mužov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

O niečo horšie však hodnotím vedľajšie účinky. Subjektívne povedané, zo všetkých konkurentov, ktorých som mal možnosť skúsiť, mi pripadá Spedra z hľadiska nežiaducich prejavov ako tá horšia možnosť. Najväčší problém bol so začervenaním pokožky, najmä na tvári. Dostavili sa aj mierne bolesti hlavy, ale na to som si už zvykol.

Zhodnotenie na záver

Spedra - Zhodnotenie na záver Poďme sa teda pozrieť na záverečné zhodnotenie Spedry. Na základe skúseností mužov je preukázané, že Spedra účinkuje a ak trpíte erektilnou dysfunkciou na základe problémov s cievami, môže vám liek pomôcť. Vzhľadom na to, že účinná látka, ktorú obsahuje, je pomerne mladá, sú jeho výsledky dobré.

Zároveň ale treba povedať aj B a to sú vedľajšie účinky, ktoré sa napríklad stále ešte monitorujú. Tiež platí, že ide len o liek riešiaci symptóm, takže úplne a natrvalo erektilnú dysfunkciu neodstráni v prípade, že ho prestanete užívať.

Vyskúšal som však nielen tento prípravok, ale aj prírodné tabletky. Tie sú:

  • vhodné pre mužov, ktorí chcú posilniť libido a podporiť potenciu cez prírodné látky
  • zložené z výťažkov a extraktov rastlín patriacich do kategórie prírodných afrodiziak
  • dostupné aj bez lekárskeho receptu
  • len s minimálnym výskytom nežiaducich, negatívnych a vedľajších účinkov
  • určené aj pre dlhodobé užívanie, dokonca sú tak svojim zložením aj navrhnuté

Spedra je ideálnym riešením pre mužov, ktorí majú problém len s dosiahnutím erekcie a tento ich problém má príčinu v nedostatočnom prekrvení penisu vďaka zlej priechodnosti ciev. Liek dokáže cievy roztiahnuť a podporiť tak stoporenie na 100 %.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tabletky s prírodným zložením, ktoré som vyskúšal ja, tento účel a účinok nemajú, takže ich určite v tomto zmysle nepropagujem. Mne sa však osvedčili na zvýšenie libida, rovnako tak môžu pomôcť k lepšej erekcii, ak netrpíte úplnou impotenciou. Tie najkvalitnejšie mali u mňa veľmi dobrú účinnosť a nevyskytli sa u nich žiadne vedľajšie účinky, čo je veľké plus.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Spedra - Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Ja sám som priaznivcom aj prírodných tabliet určených na podporu nielen erekcie, ale aj libida a celkovo potencie. Tieto tabletky však nie sú lieky na erektilnú dysfunkciu, čo upozorňujem vopred. Ide skôr o spôsob, ako podporiť potenciu pomocou výťažkov a extraktov prírodných afrodiziak.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky tohto typu majú niekoľko svojich benefitov:

vďaka tomu, že obsahujú len výťažky a extrakty z rastlín, ktoré sú doplnené o vitamíny, minerály a aminokyseliny, nemusíte sa báť vedľajších účinkov
z rovnakého dôvodu sa dajú tieto tabletky kúpiť bez predpisu, nemusíte absolvovať vopred ani žiadne lekárske vyšetrenie a tabletky sa dajú kúpiť voľne
samotní výrobcovia majú eshopy, kde ich ponúkajú, čo je výhodné z hľadiska ceny
niektoré značky neriešia len erekciu, ale napríklad aj zvýšenie libida či plodnosti

FUNGUJÚ ALEBO NIE?

Viem si predstaviť, že veľa mužov bude mať pochybnosti o účinnosti takýchto produktov. Dnešný svet hľadí na takéto prípravky so skepsou. Vlastná skúsenosť, aj skúsenosť iných mužov však hovorí, že sa netreba báť o účinnosť takýchto tabliet, najmä tých značkových.

Samozrejme, medzi týmito prírodnými tabletkami sa tiež nájdu tzv. čierne ovce, kde sú účinky veľmi otázne. Odporúčam preto skúsiť len tie prípravky, ktoré už sú overené, majú priaznivé referencie a skúsenosti mužov s nimi sú pozitívne. Môže ísť napríklad o značku Stoporex, ktorá napríklad oslovili najviac aj mňa.

Podobných prípravkov s rôznym zameraním na potenciu je viac, napríklad aj tieto:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.33

15 Hodnotení