Tribulus Maximus: Špeciálny Kotvičník zemný na zvýšenie testosterónu aj zväčšenie svalov

Tribulus Maximus skusenosti, (vedlajsie) ucinky a recenzia

Čo potrebujú muži pre dostatok sexuálnej energie aj fyzickej sily najviac? Testosterón! Tento na prvý pohľad nezaujímavý hormón je totiž zdrojom obrovskej vitality a v podstate ovplyvňuje celkovú vitalitu, pocit energie, výkonnosť, výdrž a silu. Testosterón je dôležitý nielen pre sexuálne zdravie, ale aj kvôli tomu, že robí muža mužom.

Hladina tohto hormónu sa pritom začína už od 30. roku života v tele muža postupne znižovať. Ak sa chcete tomuto stavu vyhnúť, potrebujete testosterón nejako stimulovať. Presne na to cieli prípravok zvaný Tribulus Maximus.

Na prvý pohľad nejde o klasické tabletky tak, ako sa s nimi stretávajú muži s problematickou erekciou. Neobsahujú veľké množstvo rôznych látok, nemajú pestré zloženie. Sú zamerané len na jeden jediný účel a to zvýšiť hladinu testosterónu v tele.

Doba testovania produktu3 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinky3 - 4 týždne
Bez receptu✅ áno
Zvýšenie testosterónu
Viac energie a vitality
Zvýšenie libida
Vedľajšie účinkyžiadne
Vek25+
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
AlternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena13,99 € (navýhodnejšie vychádza 1+1 balenie za 19,49€)
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Tribulus Maximus: Výrobca a pôvod Tribulus Maximus je výrobok známej spoločnosti BioTech USA. Že vám tento názov nič nehovorí? Stačí si pozrieť niektoré internetové fórum zamerané na kulturistiku a fitness a hneď zistíte, že sa jedná o známu značku, ktorej výrobky obsadzujú popredné miesta v kategórií športových výživových doplnkov.

Voči samotnej značke teda nič nemožno namietať, je dostatočne známa a kvalitná. Veľkou výhodou je pomerne prijateľná cena, nevýhodou fakt, že značka je známa prakticky len pre športovcov. To vlastne platí aj o tabletkách Tribulus Maximus, ktoré nie sú primárne zamerané na posilnenie potencie. Z hľadiska účinkov to ale až tak nevadí.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Tribulus Maximus: Zloženie a účinné látky Z hľadiska zloženia toho v prípade Tribulus Maximus nie je príliš čo povedať. Ide totiž o jednozložkový prípravok, ktorý obsahuje extrakt z Kotvičníka zemného, čiže Tribulus Terrestris a to v objeme 1500 mg v jednej tabletke. Ten je sám o sebe mimoriadne zaujímavý z hľadiska potencie a sexuálneho života.

Kotvičník zemný má pritom viacero veľmi zaujímavých účinkov:

Zvýšenie testosterónu a libida: Primárnym účinkom Tribulus Terrestris z hľadiska mužskej potencie je pôsobenie na zvýšenie testosterónu a libida. Rastlina totiž stimuluje hladinu luteizačného hormónu a tým zvyšuje aj testosterón. Podporuje tiež činnosť podmozgovej žľazy, ktorá tiež za tvorbu testosterónu zodpovedá. Zaujímavé je, že rastlina pôsobí nielen u mužov, ale napríklad aj u žien, konkrétne na hormóny estrogén a progesterón.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vplyv na pohlavnú a vylučovaciu sústavu: Okrem samotného účinku na zlepšenie sexuálneho apetítu má Kotvičník zemný vplyv aj na zdravie a stav pohlavnej alebo vylučovacej sústavy. Prispieva napríklad k lepšiemu fungovaniu prostaty a pôsobí močopudne, čím nepriamo prečisťuje aj močové cesty. Má tiež vplyv a význam aj pre zlepšenie pohyblivosti spermií, takže pôsobí aj na zvýšenie plodnosti.

Vplyv na silnejšie a väčšie svaly: Konkrétny prípravok Tribulus Maximus sa využíva aj na rast svalstva a to je ďalší z účinkov samotnej rastliny Tribulus Terrestris. Pri správnom užívaní má totiž rastlina priaznivý a podporný účinok na rast svalovej hmoty a zlepšenie jej stavu. Vďaka stimulácii testosterónu sa totiž zlepšuje rast svalových buniek a ich sila. To nastáva posilnením bielkovinovej syntézy a ovplyvnením dusíkovej rovnováhy.

Zlepšenie pocitu vitality a energie: Jedným z dôležitých účinkov, ktorý je využiteľný nielen v oblasti športovania alebo sexuálneho zdravia, ale celkovo, je zlepšenie vitality a energie. Pravidelné a správne užívanie Tribulus Terrestris môže mať povzbudivé účinky na vyššiu výkonnosť organizmu a na zníženie únavy, napätia, podráždenosti či nespavosti.

Podpora metabolizmu: Jedným zo zaujímavých a nemenej dôležitých účinkov je zlepšenie trávenia a podpora metabolizmu ako takého. Ak máte problém napríklad aj s vysokou hladinou cholesterolu, dokáže vám pravidelné užívanie Kotvičníka pomôcť. Nejedná sa pochopiteľnej o jeho najdôležitejší účinok, ale určite je to pozitívny vplyv.

Antioxidačné a ďalšie podporné účinky: Zdravý sexuálny život úzko súvisí aj so zdravotným stavom a ten priaznivo ovplyvňuje Tribulus Terrestris aj prostredníctvom svojich antioxidančných účinkov. Rastlina sa podieľa tiež na zlepšení fungovania imunity, zlepšuje stav ciev a prúdenia krvi, pomáha aj pri celkovom prečistení organizmu.

Kotvičník zemný ako najdôležitejšia účinná látka obsahuje tieto zložky:

Sapogeníny a fytosteroly: Zo sapogenínov, ktoré podporujú napríklad aj stimuláciu testosterónu, sú tu zastúpené chlorgenín, gitigenín, diosgenín, ruskogenín a trogoghenín. Fytosteroly sú zas dôležité pre znižovanie cholesterolu a v Kotvičníku sú veľmi hojne zastúpené.

Steríny, steroidy, flavonoidy, alkaloidy: Rastlina obsahuje tiež steríny, konkrétne stigmasterín, campestrin a beta-sitosterín. Sú tu aj steroid diosgenín, flavonoid campherol, alkaloidy rutín a quercetín. Všetky tieto látky prispievajú k účinkom zmieneným vyššie.

Ďalšie látky: V Kotvičníku sa nachádzajú aj ďalšie látky, napríklad vitamín C. Sú tu tiež rastlinné oleje, napríklad kyselina linolová, kyselina linoleová, kyselina stearová a kyselina behenová.

100 % PRÍRODNÝ PRÍPRAVOK

O výživových doplnkoch a produktoch určených pre športovcov sa hovorí, že obsahujú rôzne syntetické látky, ktoré môžu byť potenciálne nebezpečné pre organizmus. V prípade tabliet Tribulus Maximus to ale neplatí, nakoľko ide o prípravok zložený len z rastlinných látok.

Dávkovanie a užívanie

Tribulus Maximus Dávkovanie a užívanie Správne užívanie Tribulus Maximus má veľký a významný vplyv na to, aké účinky v sexuálnej aj fyziologickej oblasti uvidíte v praxi. Prípravok patrí medzi výživové doplnky bez predpisu, takže sa treba riadiť odporúčaniami priamo od výrobcu.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Pri dlhodobom dávkovaní je to maximálna denná dávka
  • Niektorí športovci, najmä kulturisti, zvyknú užívať 2 dávky, pričom tú druhú užijú po tréningu

Vyššie dávkovanie však podľa mňa nie je potrebné a pri bežnom a najmä dlhodobom užívaní sa ani neodporúča. Ja som Tribulus Maximus užíval 3 mesiace a podľa mňa je výrobcom odporúčané dávkovanie dostatočné. Oceňujem jednoduchosť, najmä to, že stačí prehltnúť a zapiť jednu tabletku vodou a to len raz denne.

Účinky

Tribulus Maximus Účinky Samotná účinnosť prípravku Tribulus Maximus súvisí celkom pochopiteľne s tým, na čo všetko pomáha Kotvičník zemný, ktorý je jeho jedinou a dominantnou účinnou látkou. Primárne je Tribulus Maximus charakterizovaný ako výživa pre športovcov, ale aj tento jeho účinok vychádza najmä zo zvýšenia testosterónu.

Vďaka tomu je priaznivých vplyvov nepomerne viac:

Zvýšenie sexuálnej aktivity

Vďaka zvýšeniu hladiny testosterónu na prirodzenú a zdravú úroveň dochádza k zvýšeniu libida a tým pádom aj k zvýšeniu sexuálnej aktivity. Podľa zloženia by mal byť tento účinok mimoriadne viditeľný, čo síce platí, ale nie je tomu tak u každého jedného muža. V tomto ohľade je moja skúsenosť síce viac pozitívna, ale našiel som už aj menej priaznivé referencie. Faktom však je, že z hľadiska obsahu Tribulusu Terrestris je tento prípravok veľmi kvalitný.

Podpora nárastu svalovej hmoty

Druhým dôležitým účinkom je podpora lepšieho rastu svalov a svalových buniek. Aj v tomto prípade je to najmä zásluhou vysokej koncentrácie Kotvičníka zemného, pričom ten pôsobí na bielkovinovú syntézu a pozitívnu dusíkovú rovnováhu v tele, následkom čoho prispieva k lepšiemu a rýchlejšiemu rastu svalstva. Tento účinok som na sebe príliš nebadal, bol by k tomu potrebný asi intenzívnejší tréning.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Podpora lepšej regenerácie a vitality

Posledným účinkom, ktorý Tribulus Maximus ponúka, je lepšia regenerácia, čo platí najmä pre športovcov. Ja by som však dodal, že počas užívania, najmä po prvom mesiaci, som začal pozorovať aj viac vitality a to aj po fyzicky namáhavejších činnostiach, aj keď nešlo priamo o žiadne športovanie. Pre kulturistov však je účinok regenerácie dôležitý, nakoľko môžu trénovať viac, intenzívnejšie a efektívnejšie.

BEZPEČNÁ LEGÁLNA FORMA

Prípravok Tribulus Maximus predstavuje bezpečnú a legálnu formu zvýšenia testosterónu. Na rozdiel od mnohých syntetických produktov, ktoré nemusia ani mať povolenie na predaj u nás, sú jeho účinky plne v súlade s jeho zložením a to je maximálne bezpečné.

Nežiaduce účinky

Tribulus Maximus Nežiaduce účinky Pokiaľ ide o nežiaduce a vedľajšie účinky, užívanie Tribulus Maximus by nemali sprevádzať žiadne takéto negatívne javy. Platí to aj preto, že jeho zloženie je rastlinného charakteru, pričom prírodné prípravky sa nepotýkajú s takými javmi, ktoré sú typické pre produkty so syntetickými a umelo vyrábanými účinnými látkami.

Ja sám som nezaznamenal žiadne problémy, aj keď je možné, že na úvod užívania môžu prísť napríklad menšie tráviace problémy. Koncentrácia Kotvičníka zemného je v tomto prípade skutočne nadpriemerná, čo môže byť dôvodom týchto problémov. Po čase by však mali pominúť.

Balenie a cena

Tribulus Maximus Balenie a cena To, že je Tribulus Maximus určený a ideálny na dlhodobé užívanie, som spomínal už skôr. Naplno sa to prejavuje pri balení, nakoľko základné balenie obsahuje až 90 tabliet. Pri odporúčanom dávkovaní 1 tabletky denne by vám malo toto balenie vystačiť 3 mesiace, presne tak isto, ako aj mne.

K dispozícii je ale aj balenie 1+1. Tu je porovnanie oboch z hľadiska nákladov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako vidíte, balenie 1+1 sa oplatí nepomerne viac, nakoľko v tomto prípade môže byť zľava až 59 %. V princípe vás potom 1 mesiac užívania bude stáť len niečo cez 3 €, čo je podľa mňa fantastická cena. V tomto ohľade má Tribulus Maximus absolútne bezkonkurenčnú výhodu.

Kde kúpiť

Tribulus Maximus Kde kúpiť Tribulus Maximus sa dá zakúpiť vo viacerých obchodoch určených pre športovcov. Možno ho kúpiť v predajniach s fitness sortimentom, ale napríklad aj v obchodoch s výživovými doplnkami.

Oficiálny eshop výrobcu či dodávateľa, tak ako v prípade klasických tabliet na potenciu erekciu, v tomto prípade nie je, značka sa predáva prostredníctvom distribučnej siete maloobchodných predajní s podobným sortimentom. V tejto oblasti som sa príliš nevyznal, ale našiel som zaujímavý a overený eshop.

Tým je obchod www.efitness.sk, ktorý funguje na Slovensku aj v Českej republike. Jedná sa o pomerne známy internetový obchod so zameraním na sortiment pre športovcov, fitness a kulturistiku, ktorý ponúka veľký sortiment. V ňom môžete nájsť Tribulus Maximus za najlepšiu možnú cenu.

POZOR NA GENERIKÁ A FALZIFIKÁTY

Pri nákupe cez zmienený obchod vám nehrozí, že by ste si namiesto originálneho Tribulus Maximus kúpiť nejakú napodobeninu, falzifikát alebo generikum, ktoré by samozrejme nezodpovedali tomu, o čom píšem v tejto recenzii.

Online objednávka, doprava a doručenie

Tribulus Maximus Online objednávka, doprava a doručenie Objednávka cez internet je už našťastie aj u nás samozrejmosťou. Nákup v kamenných obchodoch je drahý a najmä časovo náročný, aj preto sú eshopy u nás také populárne. Aby som vám ukázal, aké jednoduché je prípravok kúpiť, tu je stručný postup:

  • Zvolíte si typ balenia, čiže buď Tribulus Maximus 90 tbl alebo akciu 1+1
  • Zvolíte si typ dopravy a typ platby
  • Vyplníte kontaktné údaje
  • Na záver objednávku ešte raz skontrolujete a môžete odoslať

Pri spôsobe platby máte na výber platbu vopred aj platbu na dobierku. Tá je však spoplatnená poplatkom 0,99 €, ktorý sa platí pri prevzatí. Vopred môžete zaplatiť prevodom, kartou a dokonca aj cez Paypal, čo je absolútne bez akéhokoľvek poplatku a navyše aj veľmi rýchle. Ja sám som využil platbu kartou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pri výbere dopravy máte na výber tri možnosti. Prvou je doručenie Slovenskou poštou na adresu, druhou osobný odber na Uloženka – Heurekapoint a treťou expresná doprava kuriérom DHL. Práve posledná možnosť je najrýchlejšia, Tribulus Maximus môžete mať doma už na druhý deň, čiže dnes tabletky objednáte a zajtra ich už môžete skúsiť.

GARANCIA VRÁTENIA

Internetový obchod eFitness ponúka možnosť vrátenia tovaru až v 3 mesačnej lehote. Pochopiteľne, produkt nesmie byť poškodený, nesmie byť po expiračnej lehote a nesmiete ho ani čiastočne spotrebovať.

Najčastejšie otázky

Tribulus Maximus Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na to, čo vás v súvislosti s prípravkom Tribulus Maximus najviac zaujíma. Prešiel som niekoľko komentárov k produktu, ako aj viaceré internetové fóra a diskusné stránky, aby som tu na tomto mieste zostavil zoznam tých najčastejších otázok súvisiacich s prípravkom. Tu sú, spolu s mojimi odpoveďami:

Prečo obsahuje Tribulus Maximus len jednu účinnú látku?

Chápem, že viacero mužov môže byť prekvapených z toho, že v prípravku sa nachádza len 1 účinná látka, ale na tomto princípe je celý Tribulus Maximus postavený. Treba povedať, že to vôbec neznamená nič negatívne, nakoľko v koncentrácii, v akej sa nachádza Kotvičník zemný práve v tomto produkte, by ste ho u konkurencii hľadali len márne.

Je dávkovanie 1 tabletky denne dostatočné?

Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že je a pri užívaní som sa ja sám držal toho, čo odporúča aj výrobca na obale produktu. V niektorých diskusiách som zachytil, že muži užívali oveľa väčšie množstvo, napríklad dve, tri alebo viac tabliet za deň, ale jednalo sa o športovcov a kulturistov. Pre bežného človeka je dávkovanie 1 tabletky denne dostatočné.

Po akej dobe sa objavia prvé účinky?

U mňa sa prvé účinky objavili zhruba po mesiaci. Možno pri iných prípravkoch by to bola príliš dlhá doba, ale v prípade Tribulus Maximus sa nejedná o nič negatívne, nakoľko jedno balenie je určené až na obdobie 3 mesiacov. Dlhodobé používanie je priam nutné a podľa mojej vlastnej skúsenosti zlepšuje účinnosť prípravku.

Môže sa kombinovať prípravok s alkoholom?

Výrobca to nikde nespomína ani nezakazuje, z toho mne osobne teda vyplýva, že to možné je. Otázkou však je, či je to prospešné a v tomto som skeptik. Nakoľko v mojom prípade som Tribulus Maximus užíval na zvýšenie libida, bolo by kontraproduktívne užívať aj alkohol. Ja osobne teda túto kombináciu neodporúčam.

Existujú nejaké kontraindikácie pri užívaní?

Prípravok je určený pre mužov vo veku nad 18 rokov. Užívať ho síce môžu aj ženy, ale nie počas tehotenstva alebo dojčenia. Nevidím v tom však osobne zmysel. Jediným problémom užívania môže byť alergická reakcia na samotný Tribulus Terrestris, inak som nezachytil žiadnu prekážku užívaniu prípravku.

Skúsenosti

Tribulus Maximus Skúsenosti Užívanie Tribulus Maximus je v zásade pozitívne. Muži si pochvaľujú účinnosť najmä ohľadom lepšej vitality, pocitu energie a vidia výsledky aj na lepšom a väčšom náraste svalstva. Tento účinok pochopiteľne príde len ruka v ruke s poctivým cvičením a tréningom.

Z môjho pohľadu je dôležité, že viacerí muži udávajú, že pocítili aj lepšiu sexuálnu vitalitu a viac sexuálnej energie, rovnako tak lepšiu regeneráciu a ústup únavy celkovo. To potvrdzuje moje vlastné závery na základe môjho vlastného testovania a užívania. Čo sa týka nástupu účinku, tu som nezaznamenal žiadne negatívne hodnotenia.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Mínusom prípravku je podľa mnohých ale príliš veľká tabletka, ktorú treba užívať. Je pravda, že Tribulus Maximus je v tomto prípade tak trocha svojráznym a unikátnym prípravkom, ale podľa mňa je to len o zvyku. Pozitívne naopak bolo hodnotené bezproblémové užívanie bez toho, aby sa vyskytli nejaké negatívne alebo nežiaduce účinky.

NIE JE LEN PRE ŠPORTOVCOV

Väčšina skúseností, ktoré som našiel, mala súvis s užívaním tabliet mužmi, ktorí sa zameriavali na fitness alebo nejaký druh športu. Napriek tomu tvrdím, že Tribulus Maximus nie je len pre športovcov a moja vlastná skúsenosť je toho najlepším dôkazom.

Vlastná skúsenosť

Tribulus Maximus Vlastná skúsenosť Ja sám som užíval Tribulus Maximus dlhodobo a to po dobu 3 mesiacov, takže som spotreboval jedno celé balenie. Aké skúsenosti si z tohto užívania odnášam? Viac-menej pozitívne, v niečom možno dokonca prípravok predčil aj moje očakávania. Tie však musia zodpovedať realite.

Ohľadom sexuálnej energie a libida môžem hodnotiť Tribulus Maximus ako účinný prostriedok. Z hľadiska koncentrácie je dokonca špičkou, ale treba povedať, že obsahuje len jednu jedinú účinnú látku a to je Kotvičník zemný. Pozitívny je aj pomer ceny a výkonu, dokonca jeden z najlepších vôbec.

Doba nástupu je síce trocha dlhšia, ale podľa mňa prijateľná. Čím dlhšie som tabletky užíval, tým bol účinok lepší. Ako mínus vnímam obmedzený rozsah účinkov, napríklad na potenciu ako takú prípravok nemal u mňa žiaden vplyv.

Výsledok vlastného testovania

Tribulus Maximus Výsledok vlastného testovania Aká je teda výsledok môjho vlastného užívania? V zásade pozitívny, z hľadiska účinnosti nie je možné prípravku nič vážnejšie vytknúť. Treba si uvedomiť, že je určený pre podporu testosterónu a na rast svalov, pričom tieto deklarované účinky plní. Nie síce úplne dokonale, ale plní.

  • Tribulus Maximus si odo mňa vyslúžil známku 2, ak teda mám hodnotiť ako v škole

Prečo teda napriek vyššie zmieneným pozitívnym hodnoteniam nedám tabletkám jednotku? Má to niekoľko príčin. Prvou je predsa len pomalší nástup účinnosti, aj keď pri 3 mesačnom užívaní to až tak nevadí. Druhou je, že intenzita účinku kolíše, hoci nie až tak, ako u niektorých konkurenčných prípravkov.

Tým tretím a najdôležitejším dôvodom ale je, že tento prípravok má pomerne úzke zameranie účinkov. Pomôžem vám pri cvičení k lepším svalom a regenerácii, ale z hľadiska sexuálnej potencie je jeho vplyv obmedzený len na vyššie libido. Tento vplyv síce funguje, ale na trhu sú prípravky tiež s týmto účinkom, no s oveľa širšou paletou ďalších.

Zhodnotenie

Tribulus Maximus Zhodnotenie Ak by som mal teda zhodnotiť Tribulus Maximus, voči prípravku ako takému nemám žiadne výhrady podstatného charakteru. Moje vyššie spomínané hodnotenie vychádza z toho, že sa zameriavam na podporu zdravého sexuálneho života komplexne a v tomto ohľade sú tabletky svojou účinnosťou skôr špecifické.

Chválim ale ich veľmi dobrý pomer ceny a výkonu, rovnako tiež nadpriemernú koncentráciu Tribulus Terrestris, čo je určite pozitívna správa. Užívanie ako také je bezproblémové, žiadne vážnejšie vedľajšie účinky sa neobjavujú.

Prípravky ako Tribulus Maximus majú aj ďalšie výhody:

  • ich zloženie je prirodzené pre telo, nie sú tu žiadne syntetické látky
  • dostupnosť je vysoká, ide o voľno predajné prípravky
  • aj dlhodobé užívanie je bezproblémové
  • účinky síce majú pozvoľnejší nástup, ale určite sa dostavia

Myslím si, že pre športovcov je Tribulus Maximus určite dobrou voľbou. Ide o nadpriemernú značku, ktorá má navyše veľmi jednoduché dávkovanie. Ak si kúpite balenie 1 + 1, ide o veľmi výhodnú cenovú akciu. Pravidelné užívanie je bezproblémové a prináša výsledky. Z tohto hľadiska možno tabletky určite odporučiť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Z hľadiska celkovej podpory potencie sú ale na trhu oveľa lepšie a komplexnejšie prípravky. V nich určite nie je Tribulus Terrestris zastúpený v takom množstve, ako je tomu tu, ale aj to má svoje iné výhody. Ak môžem odporučiť, mne sa osvedčili najviac Stoporex.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.69

16 Hodnotení

Dobry den
Zaujimalo by ma ci ma vyznam uzivat tribulus maximus aj ked nepociťujem nejake znizenie testosterónu
Mam 27 rokov, mojim cielom je naberanie svalovej hmoty, a celkove zlepsenie postavy.
Snazim sa tomu prispôsobovať aj stravu
Pokazim tym nieco ked ho budem uzivat preventívne? ( 1 tabletka denne)

Rado píše 06 júna 2020 o 13:47

Bohužel tihle šmejdi neřeknou jednu z nejdůležitějších věcí a to BHP, BENIGNÍ HYPERPLÁZIE PROSTATY. TEDY ZVĚTŠENÍ PROSTATY. Spoustu keců, ale důležité info nikde.
NKÚ by měl nasolit šmejdům mastnou pokutu !!!!

ivanhoe píše 11 júna 2020 o 18:19

Pridať komentár